Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

"Νευροψυχοπαθολογικό ξέσπασμα"...οι απροκάλυπτες παρεμβάσεις του Γερμανικού γκουβέρνου στις Ελληνικές εκλογές.

"Ευρωχαζάρ" πολιτικός πολιτισμός(!) ....με "ψυχονευρωτική"(πολιτική) συμπεριφορά!  
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 27-02-2000 
....αλλοπρόσαλλες χειρονομίες(ψυχοπαθολογική πολιτική αντίδραση) ....και "αχαρακτήριστη" έκφραση προσώπου !  
Αυτές οι "αγχωτικές" φυσιογνωμίες "ηγεμόνων-πολιτικών" ....δεν αρμόζουν στην πολιτισμένη και δημοκρατική Ευρώπη.

==ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ: 

- "Η Άντζελα Μέρκελ θεωρείται πολύ άπειρη και πολύ αριστερή".
- "Οι περισσότεροι παρατηρητές εκτιμούν, όμως, πως οι Χριστιανοδημοκράτες έχουν άμεση ανάγκη ενός(άλλου) νέου και ισχυρού ηγέτη".
- "Εισηγήθηκε το τέλος της "εποχής Κολ" με τις ατασθαλίες" (τσιμουδιά όμως για τον  Β. Σόιμπλε, που είχε και αυτός "εμπλοκή")
- "Η Αντζελα Μέρκελ μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία, κατοικούσε πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα...."

==Έτσι ....πήρε τα νεοφιλελεύθερα -και συνάμα εθνικιστικά- πολιτικά "ιδεώδη"του  Β. Σόιμπλε, τ' ανακάτεψε με τα δικά της Σοβιετικού τύπου βιώματα ....και έφτιαξε -στο μυαλό της- ένα αλλόκοτο και αλλοπρόσαλλο πολιτικό-ιδεολογικό "κεντροαριστεροδεξιό" νεοφιλελεύθερο σύστημα διακυβέρνησης .....μια σαλάτα σερβιρισμένη στις χώρες της Ευρώπης -και όχι μόνον- μέσα σε "πιατέλα" Γερμανικού εθνικισμού.
Ξαπόλισε  ύστερα τα "τεχνοκρατικά πρακτοράκια" της -τύπου Ράιχ-βαχ.... που "πλαγιοκοπούν" -με το αζημίωτο- πρόθυμους  οικονομικούς δοσίλογους ....σε μια προσπάθεια να "αρπάξουν" τον πλούτο της χώρας μας και τις αποταμιεύσεις πολλών γενεών Ελλήνων ....και άλλων λαών!
Η "παραλυμένη νευρωτική" Ευρώπη πεθαίνει ....η Ελλάδα θα  ζήσει!

ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΤΑ ΤΟΥ ΟΊΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΊΝΟΥΝ -ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ-  ΣΤΟ ΡΟΛΌ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΈΣ ....ΓΙΑΤΊ "ΑΠΌ ΚΑΚΌ ΧΡΕΟΦΕΙΛΈΤΗ"  -ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ- "ΚΙ ΈΝΑ ΣΑΚΊ  ΆΧΥΡΑ"....

==FT: Γίγαντας με ... πήλινα πόδια η Γερμανία

....σύμφωνα με το δημοσίευμα των Financial Times, «μια ελληνική χρεοκοπία θα οδηγούσε σε άμεσες απώλειες ύψους περίπου 90 δισ. ευρώ για τη Γερμανία». 

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.