Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Έλα Αλέκο, πόσους συνεργάτες είχε στο ΥΠΕΣ ο Ντινόπουλος; Πόσους; Χαχαχαχαχαχαχα…

Έλα Αλέκο, πόσους συνεργάτες είχε στο ΥΠΕΣ ο Ντινόπουλος; Πόσους; Χαχαχαχαχαχαχα…
Ολόκληρο κομματικό στρατό είχε δημιουργήσει στο υπουργείο Εσωτερικών ο Αργύρης Ντινόπουλος. Ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β” Αθηνών
όπως αποκαλύπτει το Hellasforce, είχε προσλάβει συνολικά 26 συνεργάτες.
Ειδικότερα, οι 12 εξ αυτών είχαν διοριστεί ειδικοί σύμβουλοι-ειδικοί συνεργάτες και οι υπόλοιποι 14 ως μετακλητοί υπάλληλοι. Όλων αυτών, πάντως, η θητεία έληξε αυτοδικαίως από την στιγμή που ο κ Ντινόπουλος παραίτηθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών.
Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.