Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Η δήθεν φτηνή βενζίνη Σαμαρά..

Άκουσα  να λένε  πολλοί («επικοινωνιακά», «Σαμαρικά»), ότι χάριν στο «καμάρι» μας τον «σωτήρα» μας,  τον Σαμαρά μας, έχουμε φτηνή βενζίνη και φτηνό πετρέλαιο. 
Και όχι λόγω του ότι οι ΗΠΑ ....
κήρυξαν οικονομικό πόλεμο στη Ρωσία... που δεν θέλει να γίνει σαν την Ελλάδα του Σαμαρά , υπόδουλη στη Νέα Τάξη.
Όσον αφορά την κλοπή που συνεχίζει να γίνεται στην τσέπη μας από το μνημονιακό  μας υπόδουλο κράτος του Σαμαρά μας , κρίνετε μόνοι σας κοιτώντας τις πρόσφατες τιμές βενζίνης,  ακόμα και στην επίσης μνημονιακή Κύπρο.
Πράγματι τον Αντώνη μας δεν τον φτάνει κανείς σε τίποτε (μνημονιακό).
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.