Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Κωστής Χατζηδάκης ....ο ξεπουλητής της εθνικής περιουσίας.


Από χόμπι -το λέει εθνικό συμφέρον- και με ελαφριά την συνείδηση, "σπρώχνει" σε επιχειρηματίες την εθνική περιουσία ....σαν να ήταν από τον παππού του.
Θεωρεί κατόρθωμα ότι "σκότωσε" την "ΟΛΥΜΠΙΑΚΉ" ....
που με ενδιάμεσο τον "Εθνικό μασάσοντα" -ιδέ και ΟΤΕ- Βγενόπουλο την "πέρασε" ....σε συντοπίτη του επιχειρηματία.
Μαύρο -και φούμο- στον  Κ. Χατζηδάκη του Μητσοτακικού μπλοκ.
ΣΗΜ.  Στην φωτογραφία τον βλέπετε με το ζεύγος Σαμαρά ....καλά ρε κ. Χατζηδάκη καλύτερη εικόνα δεν βρήκατε να ανεβάσετε ...."ανικανότητα", αβλεψία ή "Μητσοτακικό εκδικητικό σύνδρομο" ;
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ:ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ!
Από αυτό το σύνδρομο φαίνεται ότι πάσχει και ο Κωστής Χατζηδάκης, μιας και νιώθει την πτώση της συγκυβέρνησης ολοένα και κοντύτερα, όπως ο ίδιος λέει στους στενούς συνεργάτες του, αλλά ταυτόχρονα τη δική του ευκαιρία να ηγηθεί της παράταξης που τον απεκατέστησε επαγγελματικά, πιο κοντά από ποτέ!
Για αυτό όλο το στρατηγείο του βρίσκεται σε εγρήγορση. Δουλεύουν νυχθημερόν οι σύμβουλοί του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.