Ο Γ. Χρηστοφορίδης κατεβαίνει με τους ΑΝΕΛ στην Α' Πειραιώς‏

Πρόσκληση να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο νίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Χρηστοφορίδη, ως εκπρόσωπο της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, «που αποτέλεσε το νέο εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο της πατρίδας μας».
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε στην εφημερίδα για την πρωτοβουλία του δημοκρατικού, πατριωτικού, αντιμνημονιακού μετώπου: «Εσείς, που δεν εξαγοραστήκατε, δεν γονατίσατε, δεν προδώσατε, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να είστε, κ. Χριστοφορίδη, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο εγγύησης για το αύριο».
 
«Πρόεδρε, η πρότασή σας αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για εμάς Στο ΧΩΝΙ και ασφαλώς την αποδεχόμαστε. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Το ΧΩΝΙ οφείλει να ανταποκριθεί στην πρότασή σας και να συμμετάσχει -μέσω εμού- στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ και στο μεγάλο αγώνα που δίνουν όλοι οι Eλληνες, ώστε να διώξουμε την κατοχική κυβέρνηση από την πατρίδα μας», απάντησε αμέσως ο Γιώργος Χρηστοφορίδης.
 
Ο Γιώργος Χρηστοφορίδης κατεβαίνει με τους ΑΝΕΛ στην Α' Πειραιά!
 
«Πολιτεύομαι, θέτοντας ως πρωταρχική επιδίωξή μου την ένωση του αντιμνημονιακού μπλοκ, που θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει επιτέλους μια κυβέρνηση εθνικής αξιοπρέπειας στην Ελλάδα. Για να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Και για να αποτινάξουμε τον κατοχικό ζυγό των δανειστών. Για να μην ξαναπεινάσουν και να μην ξανακρυώσουν οι Ελληνες. Για να μην ξαναλιποθυμήσουν παιδιά από την πείνα στο σχολείο. Για να μην φύγουν άλλα μυαλά από την Ελλάδα. Για να μην χωρίσουν άλλες οικογένειες. Για να μην αυτοκτονήσουν άλλοι συμπολίτες μας.
 
»Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι να τους βλέπω να ξεπουλάνε την πατρίδα μου, χωρίς να αντιδράσω. Αποφάσισα, λοιπόν, να κάνω τα πάντα, ό,τι περνά από το χέρι μου, ακόμη και να κατέβω ως υποψήφιος βουλευτής, για να σταματήσει αυτό το χυδαίο πλιάτσικο. Και σου ζητώ να μου δώσεις τη δύναμη να το πετύχω».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΕΔΩ

Σχόλια