Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Μαριγώ εάν έλθουν, ο κ. Καλοδωρόπουλος, ο κ. Χαρισάκος και ο κ. Πεσκέσης να περάσουν. Για τους άλλους λείπω...Αυτά έλεγε νεοεκλεγείς βουλευτής, στην υπηρέτριά του.


Το ρουσφέτι είναι διαχρονικό  ....και -τώρα- "εξελίσσεται ηλεκτρονικά"
[Ρουσφέτι* (από την Τουρκική rüşvet "δωροδοκία") ....η αρχαιότερη πληγή της κρατικής διακυβέρνησης]
Κάποιοι "ενδιάμεσοι" ....κομματάρχες-κομματόσκυλα το έχουν αναγάγει σε επάγγελμα!

Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 9 Απριλίου 2000 ....ημέρα των εκλογών που ξαναβγήκε ο Αρχιερέας του ΠΑΣΟΚ ....με ρουσφετολογικά -και άλλα- κόλπα. 
Η γελοιογραφία είναι της 10 Οκτ. 1916 !

* Το Ρουσφέτι στην Ελληνική κοινωνία (από την Τουρκική rüşvet "δωροδοκία") αναφέρεται στην πρακτική της (συχνά αναξιοκρατικής) εύνοιας κάποιων ατόμων εις βάρος άλλων,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.