Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Αντί να εξαφανιστεί από προσώπου γης..θέλει να μας "ξανασώσει"

Διαβάστε τι δήλωσε πριν λίγες ώρες, στο πλαίσιο ίδρυση του νέου του κόμματος ο προδότης ο ΓΑΠ... 
"Ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Ήρθε η ώρα για να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι
που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες, τις αξίες που μας ένωσαν και μας ενώνουν.
Αφουγκραζόμενοι τη δική σας φωνή, την απαίτηση χιλιάδων πολιτών από όλη την Ελλάδα, παίρνουμε την πρωτοβουλία και απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε αυτό το νέο ξεκίνημα....
Ενός Κινήματος που θα εργαστεί στην επόμενη Βουλή για να διασφαλιστούν όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις για μια ασφαλή και οριστική έξοδο από την κρίση. 
Ενός Κινήματος, που θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να γίνει πράξη η μετάβαση στη Μεταπελατειακή Ελλάδα, με όραμα την οικοδόμηση μιάς Ελλάδας Δικαιοσύνης και Δημιουργίας. 
Ενός Κινήματος, που βάζει πρώτα την Ελλάδα και τους πολίτες της – όχι τα πάσης φύσεως πελατειακά ή άλλα συμφέροντα."
Υ.Γ
Ποιος μιλάει ...
Αφουγκράτηκε μας λέει ο ΓΑΠ..
Πότε αφουγκράστηκε αυτά που αναφέρει στην δήλωση ίδρυσης του νέου του κόμματος...
Πότε ήταν στην Ελλάδα...ο τουρίστας βολευτής;;
Γιατί για να αφουγκραστείς τους πατριώτες σου, θα πρέπει να είσαι εδώ..παρών στην ελλάδα και όχι να σουλατσάρεις ανά την υφήλιο και να ταξιδεύεις αμειβόμενος ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου...
Τα δικά μας λεφτά έφαγες...
με τα δικά μας λεφτά κάνεις τις βόλτες σου..
την δική μας πατρίδα κατέστρεψες με το προδοτικό μνημόνιο που υπέγραψες και το ΔΝΤ, την τρόικα που μας κουβάλησες και μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο.
Μιλάει για ένα κίνημα που βάζει πάνω από όλα τα συμφέροντα τον έλληνα..
τι λες ρε αγύρτη...;;
Για ποια Ελλάδα μιλάς;
Αυτήν που έδωσες βορά στα νύχια των κορακιών των τραπεζιτών και της τρόικας..
Για ποια πατρίδα μιλάς αυτήν που παραχώρησες την εθνική της κυριαρχία..;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.