Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ο κ. Δ. Στρατούλης -εκ Ξηρομέρου....και εξ' ΟΤΕ ΑΕ ορμώμενος ...."φωτογραφίζεται περιχαρής" δίπλα στους πράσινους σύντροφους

Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 20-07-2000,- Ενσταντανέ  ...."χαριεντίσματα" και γελάκια -με τους συντρόφους τους ΠΑΣΚίτες- ....που σήμερα έγιναν κλάματα και αίμα και οδυρμοί.... για την Ελληνική κοινωνία.
Οι συνδικαλιστές -εν γένει- έβγαλαν(οριακά) το Σημίτη....
πρωθυπουργό τον Απρίλιο του 2000 (μνήμη έχουμε και θα επανέλθουμε επ' αυτού "έγκαιρα")
Όταν ο σύντροφος ο Χρ. Πολυζωγόπουλος μπαινόβγαινε -προεκλογικά- στο Μαξίμου ....δεν το γνώριζε(;) ακούσατε -τότε- κάτι από τον σύντροφο Στρατούλη;
Όταν τα ταμεία διαλύονταν ....από το πλιάτσικο και των επόμενων κυβερνήσεων ....ακούσατε τίποτε;
Μαύρο, κατάμαυρο ....και φούμο, στον σύντροφο ....και σε όλους τους συνδικαλιστές-πολιτευτές ....εκτός κι΄αν κάποιος αποτελεί εξαίρεση ....από τον "κανόνα" !

ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ] 


ΣΗΜ.

ΘΑ "ΥΠΟYΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ" -ΥΠΌ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΉ(;)- Ο κ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ....ΜΆΛΛΟΝ ΝΑΙ !

=Ο σύντροφος Δ. Σρατούλης "εζήλωσε  δόξαν" του σύντροφου Χρ. Πρωτόπαπα ....υπουργός(;) μέσα από τον συνδικαλισμό!

Μεγαλεία!
  Ωραίο πράμα να είσαι (;)" υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης" -όπως  παλιά ο σύντροφος ο Χρήστος Πρ- ....κρέμονται όλοι απ' "τ' 'πίδια" σου ....εργαζόμενοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, εργοδότες, συνταξιούχοι, Ασφαλιστικές(θα την "αποτελειώσουν" την κοινωνική ασφάλιση;)  κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.