Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ με διαγνωστικό κέντρο στο ΑΓΡΙΝΙΟ...

 
Στο Παρασκήνιο του Σαββάτου 31/5 διαβάζουμε μια συγκλονιστική αποκάλυψη με πολιτική... ουρά!
  Στη Δικαιοσύνη παραπέμπεται η υπόθεση αδειοδότησης της εταιρείας «Ευήνωρ-Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο»....
των αδελφών Καραγκούνη στο Αγρίνιο, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ).
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε σειρά παραλείψεων για τις οποίες οι επιθεωρητές ζητούν να αποδοθούν ευθύνες στον πρώην νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας,τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη, αλλά και σε πέντε υπαλλήλους, οι οποίοι είχαν την ευθύνη για την έκδοση αδειών λειτουργίας της «ΕΥΗΝΩΡ Α.Ε.». Η υπόθεση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού μέτοχος στη συγκεκριμένη εταιρεία είναι και ο νυν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης.
Δείτε τις σελίδες 16 & 17 της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα  του Σαββάτου 31/5/2014.


zeidoron.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.