Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Να γιατί όλοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο της Ελλάδας μας…

…πολύ απλά γιατί η χώρα μας είναι ευλογημένη σε όλους τους τομείς. Και το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.
Άρα, δεν χρειάζεται να προκαλεί απορίες το γιατί όλοι ασχολούνται με την Ελλάδα μας και γιατί όλοι θέλουν ένα κομμάτι της. *φωτογραφία από matheallios

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.