Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Ο Σούλτς δίνει στυγνά Σαμαροβενιζέλους...:Οι ελληνικές κυβερνήσεις επέβαλαν τα μέτρα λιτότητας...όχι η Ε.Ε
Aνυπόφορη χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, τονίζοντας πάντως, ότι τα μέτρα λιτότητας αποφασίστηκαν από τις ελληνικές κυβερνήσεις και όχι από την Ε.Ε.. Δηλώνει, πάντως, ότι δεν τον ανησυχεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στην εκπομπή Petit Journal του Canal+,
o Μάρτιν Σουλτς κληθείς να σχολιάσει ρεπορτάζ από την Αθήνα στο κέντρο αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, αλλά και στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κλαυθμώνος, δήλωσε ότι κατανοεί την οργή των Ελλήνων, καθώς η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι ανυπόφορη.
Ωστόσο, υποστηρίζει ότι τα μέτρα λιτότητας δεν επιβλήθηκαν από την Ε.Ε., αλλά από τις ελληνικές κυβερνήσεις, ενώ υπενθυμίζει ότι το χρέος της Ελλάδας ανέρχεται στο 180% του ΑΕΠ.
Ο Μάρτιν Σουλτς τονίζει ότι ορισμένα από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί είναι απαράδεκτα και πρέπει να αλλάξουν.
Ερωτηθείς αν ανησυχεί από την πιθανή ανάδειξη του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, απαντά "καθόλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.