Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλογές στην χώρα-''πειραματόζωο'' Ελλάδα: Ραγιαδισμός-υποδούλωση ή αξιοπρέπεια-ελευθερία;

Το μεγάλο ''ενδιαφέρον'' κυβερνήσεων άλλων χωρών και ειδικά ΜΜΕ (που προωθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση με εκφοβισμό-εκβιασμό), γιά τις εκλογές στις 25 Ιανουρίου '15, οφείλεται στην αγωνία τους γιά τα αποτελέσματα του πειράματος ''υποδούλωση μέσω άγριας λιτότητας και εκφοβισμού- εκβιασμού'' ενός λαού, που ξεκίνησε 2010, κορυφώθηκε στις διπλές εκλογές 2012 και τώρα ολοκληρώνεται.
H επιλογή της Ελλάδας δεν ήταν τυχαία:
Με διεφθαρμένες κυβερνήσεις, διεφθαρμένους ''νάνους'' ξενόδουλους πολιτικούς, διεφθαρμένο κράτος, διεφθαρμένη-ελεγχόμενη Δικαιοσύνη και ''πρόθυμα μαυραγορίτικα'' ΜΜΕ, ο λαός της -με το διαχρονικό σύμπλεγμα του ραγιαδισμού, που ανέχεται να του ''υποδεικνύουν'' ξένοι τι να κάνει στο ''σπίτι'' του- που τον θεωρούν ''δουλικό-ηλίθιο'', είχε (και έχει) να επιλέξει ταπείνωση- εξαθλίωση ή αξιοπρέπεια. 'Ισαμε τώρα, προτίμησε την πρώτη επιλογή. 
Το δε γεγονός ότι και ο της καταστροφής γραφικός Γ. Α. Παπανδρέου έφιαξε... κόμμα, αντί να βρίσκεται σε φυλακή, μαζί με τους πρ. πρωθυπουργούς Κ. Καραμανλή, Κ. Σημίτη (και άλλους 500 επίορκους ''κηφήνες''), όπως θα συνέβαινε σε ένα κράτος δικαίου, αποδεικνύει την κατάντια της χώρας-κράτους ''πειραματόζωο'', που έμαθε-συνήθισε να ζει με ξένους (και εγχώριους ξενόδουλους), ''προστάτες''.
Συμπέρασμα: Μέσα σε κλίμα φόβου-τρομοκρατίας, που καλλιεργείται από τους ''προστάτες-δανειστές'' με την βοήθεια των εγχώριων ''ταγματασφαλιτών'' πολιτικών και ειδικά των ΜΜΕ, που θεωρούν τον λαό της Ελλάδας ως τον πιό διαχείρισμο ''μ@λ@κ@ πολιτικά'' λαό της Ευρώπης, αυτός καλείται να ψηφίσει στις 25 Ιανουαρίου. 

Γιά να πιστοποιηθεί ή όχι, αν ο λαός στην Ελλάδα δέχεται ακόμα να είναι υποτακτικό ''πειραματόζωο'', που άγεται και φέρεται όπως οι ''νταβατζήδες'' του το επιθυμούν, αφού η Ελλάδα έπαψε να ανήκει στους...'Ελληνες.
http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.