Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Αμφίπολη : Σήμερα μια βδομάδα πριν τις εκλογές... στοιχεία για τον νεκρό του Τύμβου Καστά

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσουν σήμερα οι αρμόδιες αρχές στοιχεία για τον νεκρό του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη. Η επιστημονική ομάδα που ανέλαβε να εξετάσει το οστεολογικό υλικό ολοκλήρωσε την έρευνά της και σήμερα πρόκειται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα.

Όπως έγινε γνωστό, οι κυρίες Σέβη Τριανταφύλλου και Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου παρέδωσαν τη μελέτη τους (50 σελίδες) σε εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Αν και δεν πρόκειται να γίνει γνωστή η ταυτότητα του νεκρού, θα γνωστοποιηθούν τα βασικά του χαρακτηριστικά, όπως το φύλο, το ύψος και η ηλικία του. Τα στοιχεία αυτά θα περιορίσουν κατά έναν μεγάλο βαθμό τα ονόματα που ακούγονταν μέχρι πρότινος. Όσον αφορά στα λεπτομερή χαρακτηριστικά του νεκρού και πιθανώς το όνομά του, θα χρειαστούν ακόμη πολλοί μήνες και εξειδικευμένες αναλύσεις του γενετικού υλικού για να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.