Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Πάνε πάλι σε "ποδοσφαιροποίηση" της πολιτικής ...;

Αλέξιος Τσίπρας: Ομάδα "Βάζελος" ....
όπως ο θείος Ηρακλής ....
"Πά(ο)νε" -πάλι- σε "ποδοσφαιροποίηση" της πολιτικής ....
όπως ο "Γαύρος" ο Αντώνιος με τον "ΟΣΦΠ" του Σωκράτη;
"Πά(ο)νε" σε μεγαλεία  ....
εκεί στο συγκρότημα ΠΑΟ-ΜΜΕ της οικογένειας Αλαφούζου! 
Ξέρεις τι είναι να έχεις με το μέρος σου την Ντόρα (και το "Σπλάχνο" της) ....και -το ποιο σημαντικό- ξέρεις τι είναι να έχει η χώρα Πρωθυπουργό -αν προκύψει- Βάζελο; (καταλάβατε γιατί έβγαλε χθες ο "Σκάγι" -στην εκπομπή των κ.κ Λυριτζή και Οικονόμου το σέξι βίντεο" του "γαυρωμένου" Άντονι ....και τον "ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΕ" ΠΟΛΙΤΙΚΆ!)
[Μεγαλεία στο συγκρότημα Αλαφούζου!  Τι κι' αν πένεται η κοινωνία ....αυτοί κάνουν εράνους!] 
Ξύπνα ρε Ελληνάκο προσβάλουν την νοημοσύνη σου ....προσβάλουν τη αξιοπρέπειά σου ρε, προσβάλουν τα παιδιά σου ....οι πρ. Κρατικοδίαιτοι !
Να σας πω την αλήθεια ....φοβάμαι την "ποδοσφαιροποιημένη" πολιτική του κ. Αλεξίου -περίπου- όσο και του κ. Αντωνίου  ....θυμίζει -λιγάκι- "θεάματα ....δίχως άρτον και οικίαν".
Φοβάμαι τις εξαρτήσεις και τα συμφέροντα ....όπως πριν και τώρα !
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.