Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Κυπριακές Αερογραμμές... Τις έκλεισε μεθοδευμένα ο Ανανστασιάδης. Για να ιδρύσει νέα ιδιωτική εταιρεία ... με το ίδιο λογότυπο και όνομα...

·       Η κυπριακή κυβέρνηση, «που προετοιμάζει «νέα εταιρεία σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα με το ίδιο λογότυπο και όνομα…..»
·        Εξ άλλου, ο Υπουργός Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης δήλωσε ότι στην απόφασή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέφερε σαφώς....
ότι δεν είναι δυνατόν να δίδεται κρατική χορηγία στην ίδια εταιρεία δύο φορές σε δέκα χρόνια (!!!!!), διότι αυτό αντίκειται στον ελεύθερο ανταγωνισμό.
·       Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα των πιλότων ΠΑΣΥΠΙ Πέτρος Σουρουρής δήλωσε ότι από την απόφαση της Επιτρόπου Ανταγωνισμού της ΕΕ είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να υποβάλει ένα βιώσιμο σχέδιο και να εξηγήσει γιατί η Κύπρος είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ώστε να εξαιρεθεί από τον κανόνα για τις επιδοτήσεις.
·        Υποστήριξε ότι δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από την κυβέρνηση επειδή οι υπουργοί οικονομικών και συγκοινωνιών, με την κάλυψη του προέδρου της Δημοκρατίας, είχαν στόχο να κλείσουν οι Κυπριακές Αερογραμμές.
 
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει Έλληνας της Κύπρου που να μην αισθάνεται ότι έχασε μέρος της κυριαρχίας του και του εαυτού του.
Δείτε ανωτέρω και κατωτέρω γιατί μεθοδευμένα έκλεισαν τις Κυπριακές Αερογραμμές.
Μόνον οι «πατριώτες» νέο-ναζί φασίστες υπερνεοφιλελεύθεροι του τύπου,  «Τo κράτος να μην έχει τίποτα. Τίποτα. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ», είναι οι υπεύθυνοι και ευτυχείς για το μεθοδευμένο κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών.
Και πρώτος και καλύτερος ο «πατριώτης» Ανανιακός Αναστασιάδης ο υποδουλωτής της Κύπρου, ο δημεύσας τις καταθέσεις των Ελλήνων της Κύπρου, ο ξεπουλών τον πλούτο της Κύπρου ως πειθήνιος υπηρέτης του  νεοναζιστικού φασισμού της ΕΕ  και ο ετοιμαζόμενος να ξεπουλήσει,  όχι μόνον το φυσικό αέριο της Κύπρου αλλά και όλη την Κύπρο.
Από  κοινού  με τον Αβέρωφ του και τον εξυπνάκια Χαρδούβελλη του των Οικονομικών ..
Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.