ΝΔ...Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε...Ο Νταβούτογλου παίζει όμως..


Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου πραγματοποίησε χθες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος βρισκόταν νωρίτερα στην Ανδριανούπολη στην ανατολική Θράκη.
Ο Νταβούτογλου με αφορμή την παρουσία του στην πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας στην Ανατολική Θράκη, αποφάσισε (όλως τυχαίως) να περάσει μια βόλτα από τα σύνορα για να ευχηθεί για την χριστιανική γιορτή, αλλά και να πάρει μια γεύση από πρώτο χέρι για την κατάσταση στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.
Σύμφωνα μάλιστα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας η απόφαση του Τούρκου πρωθυπουργού ήταν της τελευταίας στιγμής, καθώς το επιτελείο ενημερώθηκε για την επίσκεψή του στο φυλάκιο μισή ώρα πριν την άφιξή του. Ο Νταβούτογλου ήταν ευδιάθετος και συνοδευόταν από τη σύζυγό του και στρατηγούς του.
Ο Σαμαράς επικοινώνησε μαζί του αμέσως μόλις έμαθε ότι αφίχθη στις Καστανιές και μετά από τις καθιερωμένες ανταλλαγές ευχών για τις οικογένειες και τους δύο λαούς, ο Νταβούτογλου επεσήμανε στον Σαμαρά ότι στις αρχές του μήνα βρέθηκε στην Αθήνα και στο τέλος του μήνα στα σύνορα, διερωτώμενος με χαμόγελα: «Είμαι στην Ελλάδα ή στην Τουρκία;» βγάζοντας το συμπέρασμα ότι είναι στη μέση.
Οι Έλληνες αξιωματικοί βέβαια έσπευσαν να τον διορθώσουν λέγοντάς του με χαμόγελο ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Νταβούτογλου το δέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και ολοκλήρωσε με νέες ευχές τη συνομιλία του με τον Σαμαρά.

Σχόλια