Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Ο όρος που θέτει η Ρωσία για να άρει την απαγόρευση εισαγωγής τροφίμων από την Ελλάδα

Πρόταση Βόμβα από τον Ρώσο Υπουργό Γεωργίας, μετά από εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν, μία μέρα μετά την πρόταση της Παγκόσμιας Τράπεζας για ακολουθία του ελληνικού μοντέλου ανάπτυξης. 
Τι αναφέρει ο Ρώσος αξιωματούχος; 
Η Ρωσία μπορεί να άρει την απαγόρευση εισαγωγής τροφίμων από την Ελλάδα,
αν η χώρα μας αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ρωσία μπορεί να άρει την απαγόρευση στις εισαγωγές τροφίμων από την Ελλάδα σε περίπτωση που εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκάλυψε ο Ρώσος Υπουργός Γεωργίας, Nikolai Fyodorov σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στο Βερολίνο.
«Εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα χτίσουμε το δικές μας σχέσεις πάνω σε αυτό και φυσικά δεν θα ισχύει η απαγόρευση των τροφίμων», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Nikolai Fyodorov, επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στη διεθνή έκθεση «Πράσινη Εβδομάδα» που αφορά τη βιομηχανία τροφίμων, τη γεωργία και την κηπουρική.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος τόνισε πως η Ρωσία δεν έχει σκοπό να σκληρύνει τις κυρώσεις της. «Όσον αφορά τις πιθανές νέες κυρώσεις, εμείς δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους προτάσεις από οποιεσδήποτε δομές».

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.