Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

«ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ»

Με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χρυσικός, υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι μνημονιακές περικοπές και στην υγειονομική περίθαλψη έφεραν τη διάλυση στα δημόσια νοσοκομεία.
Με την υγεία των Βοιωτών, αλλά και όλων των Ελλήνων δεν παίζουμε, επιβάλλεται εδώ και τώρα η άμεση τοποθέτηση βασικών ιατρικών ειδικοτήτων για να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.