Το πολιτικό θέατρο του παραλόγου...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χώρα και οι Έλληνες μεθοδευμένα οδηγήθηκαν στην χρεωκοπία.
Θυμηθείτε μερικά από τα πολλά, για το πώς γίναμε πειραματόζωο των εγκληματιών της Νέας Τάξης για να δημευθεί ο Εθνικός και ιδιωτικός μας πλούτος:


-         Την «διαταγή» στον Κώστα Καραμανλή να παραιτηθεί το 2009 αφού πρώτα απειλήθηκε η ζωή του (τι γίνεται με τον εμπλεκόμενο ως αναφέρθηκε ΓΑΠ και τον   έτερο της «Γεωργίας»;;)
-         Το ψευδές έλλειμμα.
-         Που από το πραγματικό 6% έγινε 15% για να μας πάει ο εφιάλτης Τζέφρυ στην υποδούλωση και τη δήμευση του πλούτου μας από την Global Financial government που ούρλιαζε τότε γι αυτή.
-         Την μεθοδευμένη προώθηση του «πατριώτη» Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ αντί της «προδότρας» κ. Ντόρας
-         Την μεθοδευμένη  καταστροφή από τον εφιάλτη ΓΑΠ της  δανειοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (τιτανικοί, απατεώνες , πιστόλια, παροχές αντί μέτρα, Καστελόριζο, έλευση ΔΝΤ).
-         Την μη εφαρμογή της συμβουλής του Ντομινίκ Στρος Καν για τότε μικρό κούρεμα και αντί αυτού τη μετάλλαξη του χρέους  με το μνημόνιο
-         Με τον Σαμαρά, να προσποιείται τον αντιμνημονιακό (σήμερα λίγο τον θυμίζει ο Αλέξης) και όμως με τον Χρύσανθο  να είναι σαφής υπέρ του μνημονίου υποδούλωσης της Ελλάδας.
-         Την μετάλλαξη του χρέους από μη ενυπόθηκο προς τράπεζες, σε ενυπόθηκο προς χώρες.
-         Την υποδούλωση της Ελλάδας, την τρόικα, τον ΗΓΕΜΟΝΑ μας Ράιχενμπαχ, το ξεπούλημα της Ελλάδας με το σχέδιο EUREKA, με τον Σαμαρά στα τέσσερα.
-         Την καταστροφή της οικονομίας και τη χρεωκοπία κράτους και ιδιωτών Ελλήνων με εφαρμογή της εγκληματικής εσωτερικής υποτίμησης με μείωση μισθών και κλοπής των συντάξεων
-         Που συνημμένα υπενθυμίζω προκάλεσε τρομερή ανεργία χωρίς να κερδίσει απολύτως τίποτε το κράτος,
-         Την εγκληματική αναλγησία έναντι δολοφονούμενου και υπό γενοκτονία Ελληνισμού του Ελληνισμού .
-         Την ληστρική φορολογία και την υπόδουλης Ελλάδας από τον δηλωσία υποταγής στον Ντράγκι Σαμαρά και από τον  δηλωσία υποταγής προς προς Κριστίν Λαγκάρντ,   Βενιζέλο.
-         Τις Κάννες, τον Παπαδήμιο τους, την τρομοκρατία τους για το επάρατο ευρώ, το PSI τους, την ληστρική φορολογία, τον ΕΝΦΙΑ τους και τα άπειρα δεινά εναντίον του Ελληνισμού.
-         Την δήμευση, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΛΙΜΑΝΙΩΝ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΛΙΓΝΙΤΗ κτλ  και την επικείμενη δήμευση της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων, των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου και γενικά όλου του μεγάλου πλούτου της Ελλάδας.
-         Τα ΠΑΡΩΝ  και ΔΗΜΑΣ (τουλάχιστον γλυτώσαμε από αυτόν τον μέγα υπηρέτη της Νέας Τάξης, θα μου πείτε σχεδόν όλοι έτσι μοιάζουν, φανερά ή κρυφά) ).
-         Και τα σημερινά ψέματα που ακούμε και δεν αξίζει να τα αναφέρουμε.

Μετά το ανωτέρω θα επανέλθουμε με το τι λένε τα κόμματα και στο που φαίνεται ότι παίζεται θέατρο από τα κόμματα που αναφέραμε,.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια