Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 : Τουρκικές εφημερίδες στηρίζουν υποψηφίους στις Ελληνικές Εκλογές!

Οι τουρκικές εφημερίδες, θέλοντας να επηρεάσουν την λαϊκή ετυμηγορία στις ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδας, όπως κάνουν και σε άλλες όμορες χώρες όπως για παράδειγμα την Βουλγαρία, παρεμβαίνουν στην Ελληνική εκλογική αναμέτρηση...
με κάθε θεμιτή ή αθέμιτη μέθοδο μέσω του Τουρκικού Προξενείου και των Τουρκικών ΜΜΕ.
Όπως και η εν λόγω εφημερίδα GÜNDEM στο φύλο της 9/1/2015 πρότεινε τους εκλεκτούς υποψηφίους του Προξενείου στα Ελληνικά Πολιτικά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΔΗΣΟ, ΚΚΕ!
Ειναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον της περιοχής που τα Ελληνικά Πολιτικά κόμματα, βάζουν ως προτεραιότητα το κομματικό συμφέρον κι όχι το εθνικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.