Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ποια κόμματα μπαίνουν στην βουλή ..Το Γκάλοπ του Guardian για την Ελλάδα…

Γκάλοπ για τις εκλογές στην Ελλάδα έκανε ο Guardian. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η επόμενη Βουλή θα είναι οκτωκομματική!!!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται αναλυτές που παραδέχονται πως, πέρα από εκλογική μάχη, το αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου θα είναι μια μορφή δημοψηφίσματος για την Ευρώπη, η βουλή διαμορφώνεται ως εξής:
Το γκάλοπ της εφημερίδας Guardian!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.