Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Αυγερινός Χατζηχρυσος: Απο το 2009 στην πρώτη γραμμή ενάντια στην συμμορία του μνημονιου.

Έντιμος και συνεπής αγωνιστής. Πραγματικός πατριώτης, αδέκαστος και ασυμβίβαστος. Η ψήφος γίνεται δύναμη όταν στέλνεις στην βουλή πατριώτες και όχι απάτριδες νταραβεριτζήδες. Κάθε ψήφος σε παιδιά όπως ο Αυγερινος, είναι ένα λιθαράκι για το μέλλον των παιδιών μας. Όχι μπουρλότο στα εγγόνια μας.
Γι’ αυτον τον άνθρωπο, βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά.
Καλή νικη αδελφέ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.