Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Welt :Στη μάχη για την εκλογή νέου προέδρου η ελληνική κυβέρνηση, επιχειρεί να προσελκύσει ανεξάρτητους βουλευτές με συμμετοχή στην κυβέρνηση..

Για «αβεβαιότητα στην Αθήνα» κάνει λόγο σύντομο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Welt. Όπως σημειώνει: «Στη μάχη για την εκλογή νέου προέδρου η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να προσελκύσει ανεξάρτητους βουλευτές με μία συμμετοχή στην κυβέρνηση και εκτός αυτού προτείνει εντελώς απρόσμενα πρόωρες βουλευτικές εκλογές».

Με τίτλο «Ο Σαμαράς προσεγγίζει την αντιπολίτευση», σχολιάζει τις τελευταίες προτάσεις του έλληνα πρωθυπουργού η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Zeit. Όπως σημειώνεται, «με την πρόταση να επισπεύσει τις βουλευτικές εκλογές για το τέλος του 2015, ο έλληνας πρωθυπουργός θέλει να κερδίσει στήριξη για τον υποψήφιό του για την προεδρία και να αποτρέψει τις επαπειλούμενες εθνικές εκλογές στην αρχή της (σ.σ. νέας) χρονιάς». Όπως εκτιμά η γερμανική εφημερίδα, πρόκειται για «έναν συμβιβασμό προκειμένου να διασωθούν οι συνομιλίες για τα δάνεια και η προεδρική εκλογή».
«Τα νεύρα είναι τεταμένα στην Αθήνα εξαιτίας της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας», σχολιάζει για το ίδιο θέμα η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Όπως υπογραμμίζει, «ο πρωθυπουργός Σαμαράς προτείνει τώρα απρόσμενα ανασχηματισμό της κυβέρνησης και πρόωρες εκλογές στο τέλος του 2015. Δεν του απέμεινε τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.