Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Κράξιμο Γιακουμάτου στην Βαρβάκειο (video)

Άγριο ήταν το «κράξιμο» που έφαγε ο βουλευτής της ΝΔ και υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη Βαρβάκειο Αγορά, ενόψει και των Χριστουγέννων για να ρίξει μια ματία στις τιμές, ευχόμενος σίγουρα να μην το είχε πράξει!
Ο κόσμος έσπευσε να τον «υποδεχθεί» μπροστά στις κάμερες με αποδοκιμασίες και παράπονα, με τον κ. Γιακουμάτο εμφανώς εκνευρισμένο να προσπαθεί να αποφύγει τόσο τους πολίτες που τον πλησίαζαν για να του τα χώσουν, όσο και τις κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας ηλικιωμένος, ο οποίος, την ώρα που είδε μπροστά του τον υφυπουργό, του είπε: «Γιατρέ πήγαινε κάνε το γιατρό. Για υπουργός θα ξεφτιλιστείς»! Δείτε το βίντεο:
papaioannou-giannis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.