Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Μαγική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσαν οι Greekteachers στον Πύργο Ηλείας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων-Greekteachers που έγινε στον Πύργο και συγκεκριμένα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο πάρκο ΣΠΚ της πόλης.

Η συγγραφέας  Αναστασία Ευσταθίου, δασκάλα, διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Ακράτας,  και η δασκάλα Μαρία Αγγελακοπούλου, ως greekteachers  ήρθαν από την Ακράτα και ξεσήκωσαν τα μικρά παιδιά της πόλης του Πύργου τα οποία «διψούσαν» για μια τέτοια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.H Kατερίνα Μπελελή δασκάλα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και η Κωνσταντίνα Διονυσοπούλου φιλόλογος στο Γυμνάσιο  Βουνάργου ήταν εκεί και απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά με εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, εικαστικών, ζωγραφικής, χειροτεχνίας κτλ. Δεκάδες άλλοι δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και καθηγητές ήταν εκεί και βοήθησαν την προσπάθεια.


Τα παιδιά ταξίδεψαν στον κόσμο των παραμυθιών με τον νέο πλανητάρχη Τσάο Τσάο Γη που εξανάγκασε τον Άι Βασίλη και την Ιταλιάνα μάγισσα Μπεφάνα να αποσυρθούν πια από το μοίρασμα των δώρων. Τους ανακοίνωσε ότι το χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος για όλα τα παιδιά του κόσμου είναι το ηλεκτρονικό παιχνίδι Pen Play και αυτό προκάλεσε την αντίδραση όλων των παιδιών του Πύργου που συμμετείχαν σε ένα θεατρικό παιχνίδι που διαμορφώθηκε από τα ίδια τα παιδιά.Τα παιδιά θέλουν τον Άι Βασίλη, θέλουν να ζουν και στην πόλη του Πύργου τη μαγεία των Χριστουγέννων.

«Τα παιδιά έπαιξαν, ένιωσαν τη χαρά των Χριστουγέννων και χαμογέλασαν και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας. Η εντυπωσιακή τους προσέλευση μας συγκινεί ιδιάιτερα» δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της greekteachers κ.Αθανάσιος Κατσίμπελης  και ευχαρίστησε όλους, τον Αντιδήμαρχο κ.Διονύσιο Μπέλτσο αλλά κυρίως τους ιδιώτες, που βοήθησαν για την υλοποίηση της δράσης αυτής την πρώτη που διοργάνωσε η Εταιρεία στον Πύργο Ηλείας.


http://www.greekteachers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.