Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Υπήρξε μεθόδευση να υποδουλωθεί από τον Σαμαρά η Ελλάδα και να γίνει πειραματόζωο δήμευσης του Εθνικού της πλούτου με τα σχέδια Eureka και Ηγεμών.


Υπήρξε μεθόδευση να υποδουλωθεί από τον Σαμαρά η Ελλάδα και να γίνει πειραματόζωο  δήμευσης του Εθνικού της πλούτου με τα σχέδια Eureka και Ηγεμών (ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ).
·     Ηγεμών ο γελοίος Γκαουλάιτερ Ράιχενμπαχ (με το βαμμένο μαλλί) με τους υπαλλήλους του.

·     Απουσιάζει ο Σαμαράς γιατί η μόνη του δουλειά ήταν  να διαγράφει βουλευτές.
·     Δουλειά του νεοναζί   «ΗΓΕΝΩΝΑ» με το βαμμένο μαλλί, να  δημεύσει τον Εθνικό και ιδιωτικό πλούτο της Ελλάδας.
·     Με εκτελεστές των εντολών  τους εγχώριους υπηρέτες του (όλη η δήθεν κυβέρνηση του Σαμαρά, δείτε μερικούς κατωτέρω).  Με το σχέδιο:
·      ΣΧΕΔΙΟ EUREKA:ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ, ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!
Αυτή η ντροπή για τον Ελληνισμό πρέπει να τελειώνει. Και να λογοδοτήσουν στην Ελληνική δικαιοσύνη οι υπόλογοι υποδούλωσης και ξεπουλήματος της Ελλάδας. Και όλων των άλλων εγκλημάτων τους.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.