Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ο Τούρκος ΥΠΕΞ εγκαλεί την Ελλάδα για τα Μειονοτικά δικαιώματα των Ελλήνων Μουσουλμάνων

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, Ελλάδα – Ο Τουρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ζήτησε από την Ελλάδα να «χορηγήσει στην τουρκική-μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης τα δικαιώματά τους.»
Τα σχόλια του υπουργού έγιναν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια συνάντησης με εγκάθετους του Προξενιού στην Κομοτηνή.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο αίτημα της Τουρκίας από την Ελλάδα,» είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.
και συνέχισε με ένα παραληρημα γελοίοτητας λέγοντας ότι η Τουρκία «σεβάστηκε τα δικαιώματα της ελληνικής ορθόδοξης κοινότητας στη χώρα» !
Ξέχασε να μάλλον ότι οι Ελληνες της Ιμβρου, Τενέδου και Κωνσταντινούπολης εξαφανίστηκαν με την βια και τα ολοκαυτώματα όπως το 1955 στην Πόλη
Συνέχισε λέγοντας ότι «Η Τουρκία θέλει από την Ελλάδα να έχουμε έναν ειλικρινή διάλογο για να συζητήσουν όλα τα θέματα με σκοπό την επίλυσή τους προς όφελος των συμφερόντων του άλλου. Θέλουμε μια λύση ή όχι; Μήπως θέλουμε να ζήσουμε μαζί ή όχι;»
Του θυμίζουμε το Casus Beli του Αιγαίου και προσφάτως στις απειλές του Νταβούτογλου προς την Κύπρο για την ΑΟΖ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.