Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!


ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΣΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!!Το International Renaissance Foundation (IRF) είναι μια ουκρανική ΜΚΟ που ιδρύθηκε από τον Τζορτζ Σόρος τον Απρίλιο του 1990.
Το IRF αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society),
τα οποία ενσωματώνουν τα εθνικά και περιφερειακά ιδρύματα σε περισσότερες από τριάντα χώρες σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, καθώς και στην πρώην Σοβιετική Ένωση.
Το IRF αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες «φιλανθρωπικές» οργανώσεις της Ουκρανίας. Κύριος στόχος του υποτίθεται ότι είναι η παροχή οικονομικής και επιχειρησιακής αρωγής για την ανάπτυξη μιας ανοιχτής και δημοκρατικής κοινωνίας στην Ουκρανία. Κατά την περίοδο 1990 – 2010 η Οργάνωση υποστήριξε πολυάριθμες ουκρανικές ΜΚΟ, κοινοτικές ομάδες, ακαδημαϊκά και πολιτιστικά ιδρύματα, εκδοτικούς οίκους κλπ.  διοχετεύοντας ποσά άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην ιστοσελίδα των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας αναφέρεται:
«Η αποστολή του IRF είναι να δημιουργήσει μια ανοικτή, συμμετοχική, πλουραλιστική κοινωνία, βασισμένη στις δημοκρατικές αξίες. Τα έργα και οι φιλανθρωπίες μας καθοδηγούνται από την αρχή ότι η πραγματική αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο αν τα δικαιώματα και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων είναι εξασφαλισμέναΤο ίδρυμα συνεργάζεται με τις κορυφαίες ουκρανικές ΜΚΟ με στόχο την ανάπτυξη μίας κοινής ατζέντας για τη δημόσια πολιτική για τη χώρα, την κατάλυση των σχεδίων που προωθούν τη διαφθορά και την αποτροπή υπαναχωρήσεων από τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις».
Με λίγα λόγια το IRF συστάθηκε με σκοπό την αλλαγή του καθεστώτος, ώστε να μπορέσουν ο Σόρος και οι λοιποί διεθνείς κερδοσκόποι να γίνουν πιο πλούσιοι και πιο ισχυροί.
Το IRF εξουσιοδοτήθηκε από τον Πέτρο Ποροσένκο να βρει τους «κατάλληλους»ανθρώπους που θα συμμετείχαν στη νέα κυβέρνηση της χώρας.
Σύμφωνα με το Kyiv Post:
«Η έλλειψη επαγγελματιών δημόσιας διοίκησης στην αγορά εργασίας της Ουκρανίας ανάγκασε την κυβέρνηση να αναζητήσει στο εξωτερικό τους κατάλληλους υποψήφιους, οι οποίοι θα μπορούν να καλύψουν τις θέσεις.
Οι εταιρείες Pedersen & Partners και Korn Ferry, οι οποίες εδρεύουν στην Πράγα, έχουν βρει 185 υποψήφιους, πολλοί από τους οποίους είναι μέλη της ουκρανικής κοινότητας του Καναδά, των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το IRF,  ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων συμβουλευτικής πολιτικής, που ιδρύθηκε από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, χρηματοδότησε την όλη διαδικασία. Πλήρωσε 82.200 δολάρια στις δύο εταιρείες που εμπλέκονται στην εξεύρεση των κατάλληλων στελεχών που θα καλύψουν τις κυβερνητικές θέσεις.
Μέχρι τώρα, η ουκρανική νομοθεσία δεν επιτρέπει στους αλλοδαπούς να κατέχουν δημόσια αξιώματα, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι αποδεχθούν τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας θα πρέπει να λάβουν την ουκρανική ιθαγένεια. Στο μεταξύ, η διπλή υπηκοότητα δεν επιτρέπεται.
Στις 27 Νοεμβρίου, μιλώντας στο Κοινοβούλιο, ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο ανακοίνωσε ότι θα επιτραπεί σε αλλοδαπούς να διορισθούν σε κυβερνητικές θέσεις. Μάλιστα, ζήτησε από τους νομοθέτες να του παράσχουν τα νομικά εργαλεία που θα του επιτρέψουν να χορηγήσει στους αλλοδαπούς την ουκρανική υπηκοότητα μέσω ειδικών διαταγμάτων».
Το Ίδρυμα του Σόρος δεν ανέλαβε όμως μόνο το κόστος της διαδικασίας εξεύρεσης των «κατάλληλων» ατόμων που θα κυβερνήσουν τη χώρα. Σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, το Ίδρυμα θα έχει την «ευγενή καλοσύνη» να καλύψει και τους μισθούς των νεόκοπων υπουργών!
Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο Ukraina.ru:
«Σύμφωνα με τον Αντρέι Νετσάγιεφ, πρώην Υπουργό Οικονομίας της Ρωσίας, οι νεοδιορισθέντες Υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών μπορεί να βοηθήσουν την Ουκρανία να αναπτύξει διάλογο με την ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι η οικονομική ανάπτυξη της Ουκρανίας εξαρτάται από την οικονομική τους βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί στο πλαίσιο αυτό, ότι οι υπουργοί δεν λαμβάνουν το μισθό τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά από ορισμένα δυτικά ιδρύματα -σύμφωνα με δημοσιεύματα, από το IRF του Τζορτζ Σόρος».
Έχει και συνέχεια! Ο Σόρος δεν ενεργεί μόνο ως διευθυντής προσλήψεων και εργοδότης των νέων υπουργών, αλλά το Ίδρυμά του βοήθησε μέχρι και τον νέο Υπουργό Υγείας να πάρει το πτυχίο του.
Σύμφωνα με το mat-rodina.blogspot:
«Οι πρώτοι τρεις αλλοδαποί υποψήφιοι έλαβαν την ουκρανική υπηκοότητα και διορίσθηκαν επικεφαλής σε τρία υπουργεία…Μεταξύ αυτών ο αμερικανοτραφής Alexander Kvitashvili, ο οποίος επί κυβερνήσεως Σαακασβίλι, αναμόρφωσε με αμερικανικούς πόρους το ιατρικό σύστημα της Γεωργίας. Άνοιξε δεκάδες κλινικές και νοσοκομεία, όμως όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων απλά μετέφερε τον ιατρικό εξοπλισμό από τη μία τελετή εγκαινίων στην άλλη! Η παρούσα κυβέρνηση της Γεωργίας έχει ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του. Σήμερα είναι επικεφαλής του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Ουκρανίας, έτοιμος να επαναλάβει τις “επιτυχίες” του. Μία μικρή λεπτομέρεια: σπούδασε με υποτροφία του Σόρος»….
hellasforce.com

Σχόλια