Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Παραδοχή Ντινόπουλου! Ο Σαμαράς έδωσε τον όρο Μακεδονία!

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ : «ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ»
Σε επίμονες ερωτήσεις του Δημοσιογράφου της εφημερίδας ΤΟ ΧΩΝΙ, Γιώργου Χριστοφορίδη, για τις κινήσεις Σαμαρά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο Ντινόπουλος προσπάθησε να ξεφύγει στρεφόμενος κατά
του ΣΥΡΙΖΑ για τις γνωστές θέσεις κάποιων στελεχών που λένε να δωθεί το όνομα Μακεδονία, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! (0’38΄΄) 

 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.