Δυο χρόνια πριν τα γράφαμε και τα λέγαμε κ. Μητρόπουλε...όταν οι προδότες τροποποίησαν την δανειακή με χειρότερους όρους από τον ΓΑΠ !

Βγαίνει τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλει ορθώς ότι, το κείμενο συμφωνίας που υπέγραψε για δίμηνη παράταση του μνημονίου και φέρνει ως τροπολογία για να ψηφιστεί από τη βουλή, είναι κατάπτυστο και εμπεριέχει απαράδεκτες δεσμευτικές ρήτρες για τη χώρα. 

Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία περιουσιακών στοιχείων ακόμα και αυτών που θα αποκτηθούν στο μέλλον.
Δυο χρόνια πριν τα γράφαμε και τα λέγαμε κ. Μητρόπουλε...όταν με  τροποποίηση που ψηφίστηκε με το ΦΕΚ το Αρ. Φύλλου 24, 12 Δεκ. 2012...
Οι προδότες τροποποίησαν την δανειακή με χειρότερους όρους από τον ΓΑΠ ! Μπράβο αναδιαπραγμάτευση! 
Διαβάστε τι γράφαμε στις 15/12/2012..  ΕΔΩ
Πριν 3 μέρες συνετελέσθη ένα νέο έγκλημα μια απίστευτη προδοσία...
μεγαλύτερη απ αυτήν του ΓΑΠ
Ο κ. Σαμαράς και η εσωτερική τρόικα τροποποίησαν την δανειακή του 2010...

Η τροποποίηση ψηφίστηκε με το ΦΕΚ το Αρ. Φύλλου 24, 12 Δεκ. 2012
Διαβάστε τι  υπέγραψαν:
ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Έγκριση των Σχεδίων των των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.

Δείτε τώρα τις αλλαγές... 
Δανειακή Μαίου 2010 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ




Τροποποίηση της Δανειακής Μαίου 2010, 12 Δεκ. 2012


ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ


«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφαση ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».
Καταργείται η εθνική κυριαρχία έναντι των πιστωτών, όπως προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση, που υπογράφηκε από την κυβέρνηση και τους πιστωτές και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενώ το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδοτεί πως η σύμβαση δε χρειάζεται να περάσει από τη Βουλή ή από άλλη δικαστική αρχή χώρας.
Αναλυτικότερα, το κείμενο της σύμβασης προβλέπει πως δε θα μπορεί το ελληνικό Δημόσιο να επικαλεστεί λόγους εθνικής κυριαρχίας, προκειμένου να αποτρέψει κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, στην περίπτωση που δεν αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει.
Επιπρόσθετα όπως διαπιστώνετε στην τροποπόιηση της 12ης Δεκεμβρίου, και στην παραίτηση της ασυλίας από τα περιουσιακά στοιχεία, εκτός από το δικαιούχο κράτος (Ελλάδα) έχει προστεθεί και η Τράπεζα της Ελλάδας !!!!

ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ???

Δείτε τώρα τι είπε η κ. Κατσέλη στις 28 Φεβρουαρίου 2012

Βόμβα Κατσέλη: Με το 2ο μνημόνιο σε περίπτωση μη πληρωμής οφειλών.. μπορεί να γίνει άμεσα κατάσχεση του χρυσού της Ελλάδας !

Σχόλια