Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

'Οταν ο Σαμαράς το "έπαιζε" τσαμπουκάς στους Ευρωπαίους...
Δείτε τι έγραφαν τα νέα στις 8/11/2011...
Η Νέα Δημοκρατία επιμένει σε προφορική και όχι σε γραπτή δέσμευση για την συμφωνία της δανειακής σύμβασης.«Απαντά με τσαμπουκά στον τσαμπουκά των Ευρωπαίων» είναι η φράση τακτικού συνομιλητή του κ. Σαμαρά και αυτή η επιχειρηματολογία εξηγεί την προσπάθεια της ΝΔ να πείσει την εγχώρια κοινή γνώμη, αλλά και τους ψηφοφόρους τους, ότι δεν είναι στην ίδια λογική με τους κκ. Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.