Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Στις "ενδόμυχες" σκέψεις των "Ελαιοκρατών" του ΠΑΣΟΚ ....η συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

- Αλέξη μην το ψάχνεις, είναι σαν να λέει(με τα χέρια ανοικτά) ....στο κάτω μέρος της- συνημμένης- διπλής εικόνας ο Γ. Βερνίκος, πολιτευτής της "Ελιάς"- ....εσείς του ΣΥΡΙΖΑ κι' εμείς ....οι "Ελαιοκράτες" του ΠΑΣΟΚ θα
"διώξουμε" την Ν.Δ του Σαμαρά και θα κάνουμε την επόμενη.....κεντροαριστερή κυβέρνηση ....όπως την είχε "ονειρευτεί" από παλιά ....ο πρόεδρός μας, ο Κώστας ο Σημίτης!

- Τώρα αν αντιπρόεδρος θα είναι πάλι ο Ευ. Βενιζέλος(παλιός φίλος του Γ.Β) -όλα είναι πιθανά- ....εδώ θα κολλήσουμε!
- Όσον αφορά το άνω μέρος της 1ης εικόνας οι λέξεις που μάλλον ταιριάζουν στους δυο πολιτικούς άνδρες, σύμφωνα με την συνολική τους έκφραση(σώματος και προσώπου) ....είναι "πολιτική αμηχανία-φόβος" και "κομματικός οίστρος-θυμός".

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΙΧΝΕΙ(;) ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ....;;

(ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ)

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ- ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ Ν.Δ- ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.