Δούλοι! Δούλοι,… ντροπή της Πατρίδας μου!!

Δούλοι! Δούλοι,… ντροπή της Πατρίδας μου!!…ούτινος δούλοι κέκληνται φωτός ουδ’ υπήκοοι!
(κανενός άνδρα δε λογίζονται δούλοι κι υπήκοοι)!!
[Πέρσαι Αισχύλου, 244 ]

Δούλοι! Δούλοι,… ντροπή της Πατρίδας μου!!
Καιρό με βασανίζει τούτο το μεγάλο ερώτημα!
Αλήθεια τι το κοινό έχουμε εμείς οι νεοέλληνες με τους προγόνους μας έξω από την προαιώνια φαγωμάρα;!
Εκείνοι είχαν πολλούς ανάμεσά τους και λογικούς και ελεύθερους και ανδρείους και δίκαιους που είχαν κάτι να πουν και να κάνουν! Η σοφία του κόσμου τούτου, που μια χούφτα πουλημένοι θέλησαν να…μωράνουν, γέννησε και φιλοσοφία και ιστορία και τέχνη κι όταν κάποιοι άλλοι θέλησαν να υποδουλώσουν την Πατρίδα μας όρθωσαν τη σκέψη τους οι ανδρείοι πρόγονοί μας και λάξεψαν τα παγκόσμια ιστορικά μνημεία και στο Μαραθώνα και στις Θερμοπύλες και στη Σαλαμίνα και στις Πλαταιές και όπου Γης άπλωσαν τον Αθάνατο Ελληνισμό και στερνότερα το δοξασμένο ’21, το έπος του ’40 και της Εθνικής Αντίστασης που ’γινε αιτία να μας μισήσει το Ράιχ του διεθνούς, (σιγά που θα πω του…διεθνή), Ναζισμού που πολεμάει του κάκου χρόνια και χρόνια τώρα με βοήθεια των ντόπιων Κουίσλινγκ (που εγώ ένας ταπεινός Έλληνας να τους ξεφωνίζω κατά πρόσωπο: λυπάμαι τη μάνα που σας γέννησε!!), να μας εξαφανίσει από το χάρτη της Γης, χωρίς τούτη η ανυπότακτη χώρα να…πεθαίνει!
Μα, καλά,… δεχόμαστε να μας εξουσιάζουν τα κατασκότεινα κέντρα αποφάσεων με τρομοκρατία και ψέματα και είμαστε Έλληνες;! Είμαστε Έλληνες;!
Δεν ακούτε το Αισχύλο από το μυχό της Ιστορίας που ραπίζει με την ανδρεία του, τη θυσία του και το Σοφό λόγο του τον κάθε υποταγμένο δουλοπρεπή κραυγάζοντας στ’ αυτιά των ισχυρών της Γης: οι Έλληνες δεν εξουσιάζονται!!
Τα ελληνοειδή δεν αντέχουν ν’ ακούσουν τη φωνή του Αισχύλου φωνάζει με οργή στον κάθε επίδοξο καταχτητή τούτου του καταματωμένου Λαού γιατί απέχουν : παρασάγγας από την Ελληνικότητα έχοντάς το διακηρύξει πολλαχώς και πολυτρόπως πάλαι τε και νυν με τα έργα τους˙ εμείς όμως Έλληνες που ματώνουμε, δακρύζουμε και πονάμε με την υποδούλωση της Πατρίδας μας ας ελευθερώσουμε τη σκέψη μας από το φόβο και ας βροντοφωνάξουμε την ελληνική κραυγή:
Οι Έλληνες δεν εξουσιάζονται!!
…και θαρρετά ας σταθούμε με τη συνέπεια του αγνού Πατριώτη για να διώξουμε από το τίμιο χώμα μας ξένους ντόπιους αφεντάδες που απεργάζονται το χαμό της Πατρίδας μας!
Έλληνες, ας ακούσουμε το μυστηριακό λόγο των Ελλήνων˙ εκάς, εκάς εστέ βέβηλοι,… και τον ηρωικό παιάνα  των Σαλαμινομάχων:
Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε,
ἐλευθεροῦτε πατρίδ”, ἐλευθεροῦτε δὲ
παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη,
θήκας τε προγόνων:
νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.
…κι έπειτα ας πράξουμε εκείνο που θα μας υποδείξει η ελληνική μας συνείδηση, αφού πρώτα πρώτα καθαρίσουμε πάλι και πάλι τη σκέψη μας από το φόβο και τις κραυγές των σειρήνων που τρομοκρατούν το Λαό μας ντόπιοι και ξένοι εχθρέλληνες…
*****
Μα, είναι ποτέ δυνατό να κάνει ο επόμενος κακό χειρότερο από τούτο που μας έκαναν και κάνουν ετούτοι οι ¨Σωτήρες¨;! Τόση ντροπή˙ πώς την αντέχει ο Λαός μας και δεν παίρνει το σάρωμα να ξεβρομίσει τον έρημο τούτο τόπο από τα βρομερά κι επιβλαβή ζωύφια;!
Λένε πως τους ψηφίσαμε! Γιατί όμως τους ψηφίσαμε;! Μα για τα όμορφα λόγια που μας είπαν τότε που ζήταγαν το…σταυρό μας! Τους ψηφίσαμε, γιατί μας γέλασαν με τα ψέματα, τις προεκλογικές προκηρύξεις τους τις φτιασιδωμένες με το πεπειραμένο χέρι της απάτης και της ασυνειδησίας, που την επομένη παρέγραψαν οχυρωμένοι πίσω από τα όπλα και τα ραβδιά των οργάνων τους!
Μας λένε όλοι μαζί τα φάγαμε, γιατί πήγαμε και μας διόρισαν!! Δεν υπάρχουν λαοί ηλίθιοι, αλλά γελασμένοι, τρομοκρατημένοι και προδομένοι που ερήμην της αλήθειας καθηλώνονται μαστιγούμενοι στις πλατείες από τα ΜΑΤ και τους κουκουλοφόρους-προβοκάτορες, επειδή φωνάζουν για το ψωμί και το δίκιο!
Και τώρα πάλι καταξεφτιλίζουνε το Λαό μας επικαλούμενοι τους πάλαι ποτέ διαλάμψαντες γερμανοτσολιάδες και ναζιστές παντός καιρού για να τους συνδράμουν για να διατηρήσουν όχι μόνο τα…κεκτημένα (δίχως φυσικά το…πόθεν έσχες) αλλά κυρίως να εξασφαλίσουν για τους γόνους τους τα κλεφτικά τις…χορηγίες και τις μίζες για το κακό που έκαναν και κάνουν στην Πατρίδα μας επί δεκαετίες τώρα οι…λαοπρόβλητοι ηγέτες μας και πραματευτάδες του έρημου τόπου μας, κραυγάζοντας απεγνωσμένα:
Ναζίδες, προβοκάτορες, κουκουλοφόροι και προδότες παντός καιρου ενωθείτε!!
Και καλούνε την προεδρίνα(;!;!) μας Μένγκελε, τον γκαλουλάιτερ Τόμσεν, το…φιλέλληνα Μπαρόζο, τον εντολοδόχο και συμβουλάτορα Μοσχοβισί κι όποιον Χούφτελ συναντήσουν στο δρόμο τους φωνάζοντας υστερικά:…
Ενωθείτε, γιατί χανόμαστε! Ελάτε να βάνουμε την ταφόπλακα στην Ελλάδα!!
στην…Ενωμένη Ευρώπη ξεσηκώνονται οι πεινασμένοι Λαοί,…ελάτε πάνοπλοι να μας σώσετε τρέξτε Μένγκελε, Γιούνγκερ, Μπαρόζο, Ντράγκι, Μοσχοβισί και άλλα κοράκια χιτλερικών ορδών,…Ελάτε! Βοηθάτε να ταφίσουμε την Ελλάδα!!
Και να σου ο Γιούνγκερ, ο επιτελικός του ναζισμού, να επεμβαίνει στα εσωτερικά της Πατρίδας μας, να μας κουνάει το δάκτυλο λέγοντάς μας: σκασμός ραγιάδες! Εμείς θέλουμε τους ¨οικείους¨ πολιτικούς κι όχι τον πεινασμένο λαό που γυρνά για ψωμί στους κάδους  απορριμμάτων με τις ευλογίες των λαοκτόνων ηγετών μας και θυμάμαι το ηχηρό χαστούκι του Κωστή Παλαμά στους σκυφτούς εθνοσωτήρες παντός καιρού:
δεν έχεις Όλυμπε θεούς μηδέ λεβέντες Όσσα
ραγιάδες έχεις Μάνα Γη σκυφτούς για το χαράτσι
των Ευρωπαίων περίγελο και των Αρχαίων παλιάτσοι…
και να ο Τόμσεν, η Μένγκελε, ο φιλέλληνας Μπαρόζο, ο συμβουλάτορας Μοσχοβισί νέο φρούτο στις τριόδους της…πολιτικής και τόσοι άλλοι που μας στήνουν στη μάντρα με τα κυπαρίσσια με τους ντόπιους κουκουλοφόρους να δείχνουν στους καταχτητές, εκείνους τους Έλληνες που όπως λέει ο Καζαντζάκης στις αδερφοφάδες του:
θέλει, λέει, να ’ναι ελεύθερος˙ σκοτώστε τον!
και γαζώνουν οι ριπές του φόβου και της εξαθλίωσης τον έντρομο λαό κάτω από τα φρίκη των εκκωφαντικών χειροκροτημάτων των πατριδοκάπηλων…
Λαέ μου, οι λαθραίοι Σωτήρες μας είναι γυμνοί! Ξεσκεπάστηκαν! Τους ξέρεις τώρα καλά!
Εσύ, Λαέ μου, έχεις προγόνους Έλληνες! Αυτοί ανασταίνουν μέσα τους το Χίτλερ που τον βάνουν αρχηγό τους! Γύρισέ τους την πλάτη και το πρόσωπό σου! Μη μολύνεσαι!!
Μην ξεχνάς, Λαέ μου! Μην ξεχνάς πού ’ναι τα παιδιά σου, πού ’ναι τα εγγόνια σου, πού ’ναι τα κόπια της ζωής σου, πού ’ναι τα όνειρά σου, πού ’ναι οι νεκροί σου!!
Γεννάς το παιδί σου και το λένε τεκμήριο! Ζητάς δουλειά και σε δέρνουν με ρόπαλα!!
Για ποιο χρέος σου λένε, ποια δάνεια, ποια ανάπτυξη της…ανάπτυξης, ποιες θυσίες;!
Θέλουν να σκεπάσουν τα κλεφτικά τους και κυρίως τις ανθρωποθυσίες τους,!!
Μας χωρίζουν από τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας! Μας κλέβουν τ’ όνειρο, την ελπίδα, το αίμα, τον ιδρώτα…λέγοντάς σου πλεόνασμα (3,53 δισ. ευρώ), τους τάφους 7 χιλιάδων Ελλήνων που δολοφόνησαν οι Σωτήρες μας, παραγράφοντας όπως το ’χουν χούι τα 4 και
πάνω εκατομμύρια συνανθρώπων μας που μας έχουν καταδικάσει να ζούμε στη δια βίου αθλιότητα (κάτω από το όρια της φτώχειας), 2 εκατ. άνεργους, εκατοντάδες χιλιάδες νέους διωγμένους στην αλλοδαπή και κυρίως τους χιλιάδες αυτόχειρες…κι αν όλα τούτα κι άλλα πολλά δεν είναι προδοσία˙ τότε τι στα κομμάτια είναι η προδοσία;!
Μας λένε για προσπάθειες και θυσίες των Ελλήνων(!!), μα,…είναι στα καλά τους!
Η Ελλάδα σήμερα δεν είναι ελεύθερο έθνος, αφού είναι υπό δουλεία! Ναι, Πατριώτες μου, είμαστε σε δουλεία, καλά ακούσατε, κι όλα με τις ευλογίες των λαοπρόβλητων ηγετών μας!
Μας μιλάνε για ανάπτυξη, σταθερότητα, σιγουριά και πολλά άλλα παρηγορητικά κι αυτά όλα μας τα εγγυάσθε εσείς(!!), ενώ, αν έρθουν οι άλλοι, (αλήθεια,… δε μας είπανε από πού θα ’ρθουν οι άλλοι;!), που θα μας φέρουν στο χάος, στο γκρεμό,…
Μα, καλά,…υπάρχει ακόμη πιο κάτω από εκεί που μας γκρεμίσατε εσείς;! Γελοίοι!!
Βρίζετε τους…άλλους, λες κι εσείς είσαστε η Πατρίδα, οι ακέραιοι Πατριώτες! Τρέμετε καψεροί και χάνετε το βήμα σας! Τι λέει η Πατρίδα μου, (δεν εννοώ τη Μένγκελε και όλο εκείνο το χαφιεδιλίκι της…Ενωμένης Ευρώπης με τη Χιτλερική μπόχα), την Ελλάδα εννοώ, γκαουλάιτερ και προδότες! Την Ελλάδα, τη ρωτήσατε αν της περισσεύουνε;!
Είσαστε μες στον πανικό σας ικανοί για όλα, ακόμη και να σκοτώσετε (και θα ’ναι νύχτα φυσικά) τον…άλλο, τον όποιο γενναίο, όπως μας…προειδοποιεί ο Γκαίτε στον Έγκμοντ:
«ο τύραννος σκοτώνει το γενναίο τη νύχτα», που θα τολμήσει να σταθεί εμπόδιο στο ξεπούλημα της Πατρίδας και το χειρότερο˙ μπορεί να φτάσετε ακόμη κι ως τον εμφύλιο όπως το ’46,…κι ως τη χούντα του ’67,… ξέρετε καλά τη δουλειά σας, γιατί για σας πάντα φταίει ο άλλος αλλά ποτέ εσείς Σωτήρες μου, Γελοίοι!!
Δεν ξέρετε ότι η ύβρις δεν επιλύει προβλήματα αλλά αντιθέτως ξεσκεπάζει την ταραχή σας που σας οπλίζει το χέρι για οτιδήποτε κακό και κάκιστο αρκεί,… εσείς στο…θώκο, πράγμα που προσιδιάζει σε κάθε μορφή του πολύχρωμου φασισμού.
Και τι θα κάνουν οι άλλοι, και πού θα βρούνε τα χρήματα οι άλλοι,…συνεχίστε τις ύβρεις σας όσο πιο γελοία μπορείτε κι αφήστε με εμένα τον αφελή που δεν έχω άλλους και άλλες αλλά μονάχα την Ελλάδα που γεμίζει την καρδιά μου, να παραλογίζομαι και να και λέω, ρε μπας και σας πλήρωσαν οι άλλοι για να τους στρώσετε το δρόμο με δάφνες;! σε καλό σας!
Μωρέ, ας έλθουν κι οι άλλοι κι οι παράλλοι, αρκεί να φύγετε εσείς, κι όσο για το τι θα κάνουν˙«το μη χείρον…βέλτιστον!!» κι όσο για το πού θα βρουν τα χρήματα, να, απλούστατα εκεί που ’χετε κρύψει τα κλεφτικά, τις μίζες, τις χορηγίες,…και γενική δήμευση Υμών αυτών και του περιγύρου σας κι έπειτα να στηρίξει τα νιάτα με δουλειές και σπουδές που σκόπιμα κυνηγάτε σαν άλλοι κυνηγοί κεφαλών αφήνοντας μια πατρίδα λιγόχρονη… να γυρίσουν τα ελληνικά μυαλά που μεγαλουργούν στην αλλοδαπή˙ στην Πατρίδα τους,…
Τι μου κάνατε τώρα! Κι έλεγα «απέχεσθε κυάμων»  που λέει κι ο Πυθαγόρας αλλά τώρα;!
Από τη μια ο Περικλής μ’ εκείνο το…των μηδέν τώνδε μετέχοντα ουκ απράγμονα αλλ’ αχρείον νομίζομεν, κι από την άλλη εσείς με τις ύβρεις και τις δεήσεις σας στους παντός είδους εχθρέλληνες φασίστες και ναζίδες με κάνατε να συμπαθήσω τους άλλους!
Εμπρός Έλληνες! Για να φοβούνται τόσο πολύ τους άλλους κάτι καλό θα μας φέρουν εκείνοι! Έλληνες σώστε την Πατρίδα! Διώξτε τους για να σωθούμε από τα τσακάλια του ναζισμού! Χίλιες φορές οι άλλοι! Εσάς σας μάθαμε! Να τους διώξουμε Έλληνες πριν μας κάνουν τον επικήδειο! Ας έλθουν οι άλλοι˙ όποιοι άλλοι μα, αλλιώτικοι από δαύτους!!
…αρκεί όποιοι θα ’ρθουν να μην είναι σαν τα μούτρα σας. ειδαλλιώς Ακούστε, Έλληνες:
Tης θαλάσσης καλήτερα
φουσκωμένα τα κύματα
“να πνίξουν την πατρίδα μου
ωσάν απελπισμένην,
έρημον βάρκαν.

Kαλήτερα, καλήτερα
διασκορπισμένοι οι Έλληνες
“να τρέχωσι τον κόσμον,
με εξαπλωμένην χείρα
ψωμοζητούντες·
Παρά προστάτας “νάχωμεν….
το θρήνο του Κάλβου!
Πού ’ναι η Δημοκρατία να καταγγείλω τους άρχοντές μας, όχι βέβαια για την αναξιότητά τους, πράγμα γνωστόν τοις πάσιν, αλλά για την οσφυοκαμψία των ντόπιων τυράννων στους ξένους τύραννους που με κάνουν και ντρέπομαι ως Έλληνας πολίτης, αλλά και ποιος άλλος που ρέει στις φλέβες του μια σταγόνα ελληνικό αίμα δε θα επαναστατήσει με τη γελοιοποίηση που προκαλούν στον κάθε Έλληνα Πατριώτη (αυτοί δεν είναι Έλληνες! Μην τους πιστεύεις! Δες τα έργα τους κι άκουσε την κραυγή του Σολωμού:
Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.
Όμως θυμήσου, Έλληνα,…
Αυτοί δε μας φέρανε το ΔΝΤ την ΕΚΤ κι όλο το αληταριάτο όπου Γης αντάμα με Ντράγκι και Λαγκάρντ, και τρέχουν οι χείμαρροι των ΜΜΕ δηλ. τα μέσα της μαζικής εξόντωσης, ο ανελεύθερος τύπος, και σμίγουν τις φωνές τους από τη μια οι ραγιάδες πολιτικοί μας κι από την άλλη οι νεκροθάφτες της Πατρίδας…
Όχι! Όχι,…δεν ξέρετε καλύτερα από μας τους Ελεύθερους Έλληνες τον πόνο και την οργή της Πατρίδας μας! Εσείς ξέρετε μονάχα ένα˙ να φιμώνετε το λόγο του Λαού έχοντας διαταχτή σας το ναζισμό που απαγορεύει τη Δημοκρατία!
Τρέμετε ταλαίπωροι την επόμενη μέρα, όχι δημοψηφισμάτων κι εκλογών τόσο όσο την ημέρα που θα ξεσηκωθεί ο Λαός μας, όχι με όπλα και ρόπαλα, αυτό είναι δική σας δεξιότητα, αλλά την ημέρα του ξεσηκωμού, την ημέρα που χωρίς φόβο θα ξεφοβηθεί η σκέψη στα κεφάλια μας και γρήγορα, να είστε σίγουροι γι’ αυτό, και αναλάβει να γλιτώσει την Πατρίδα μας από τα νύχια σας…
Για ακούστε, Έλληνες, τι μας λέει για το ξύπνημα του νου κι ο γερο-Βάρναλης:
…αν ξυπνήσεις μονομιάς
θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς…
ένας Έλληνας
*****
[…και θα σχολιάσουν οι ειδικοί και θα στρεψοδικήσουν οι διατεταγμένοι, για να μην ακουστεί η φωνή της Αλήθειας και οι άλλοι, εκείνοι της παραγραφής και της ασυλίας θα πάρουν το μαστίγι στο χέρι τους να μαστιγώσουν τη φωνή και το δάκρυ μου για την Πατρίδα!
…και θα λιβανίσουν την προδοσία των Σωτήρων και θα βρίσουν και θα ξαναβρίσουν και θα θυμόσουν και θα ξαναθυμόσουν όχι με τους προδότες και την προδοσία αλλά με τον ταπεινό Έλληνα που δείχνει με το δάχτυλό του τους ψεύτες, τους κλέφτες, τους προδότες και την προδοσία τους!!
…θυμηθείτε τιμητές μου, τότε το ’47, το αμίμητο˙ «Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας» που είπε ένας μεγάλος(;!;!) Έλληνας(;!;!) πολιτικός(;!;!)υποδεχόμενος τον Αμερικανό στρατηγό
Τζέιμς Βαν Φλητ δείχνοντας του το ελληνικό άγημα της υποδοχής… και το άλλο που αποκάλεσε το κολαστήριο της Μακρονήσου «Νέο Παρθενώνα». Πολύ αργότερα έκανε την αυτοκριτική του και αποδοκίμασε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, και πάτε στα ίδια χνάρια. Ξέρετε εσείς! «Ετούτος, λέει, θέλει να ’ναι ελεύθερος˙ σκοτώστε τον!»,…
Ελάτε λοιπόν βροντοφωνάχτε, στα τέρατα του ναζισμού: ιδού ο λαός σας δείχνοντας στους σφαγείς εμάς τους Έλληνες!! Αμ, δε θα ’χετε καιρό ούτε να μετανοήσετε! Γένοιτο!!
Και μην ξεχνάτε ότι
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!!

hellasforce.com

Σχόλια