«Χαρδούβελλης» της Κύπρου - Η απόφαση της Βουλής υπονομεύει καίρια την αξιοπιστία της χώρας

ΝομοσχέδιοΕκποιήσεων - Κόντρα στην τρόικα - Η Βουλή αποφάσισε την αναστολή της εφαρμογής του νόμου
Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, με 34 ψήφους υπέρ και 19 ψήφους κατά, ανέστειλε μέχρι την 30η Ιανουαρίου 2015 την εφαρμογή του νόμου για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων,
υπερψηφίζοντας σε νόμο πρόταση νόμου που κατέθεσαν τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Οικολόγοι. 
ΔιεθνέςΝομισματικόΤαμείο - Ανέβαλε την εκταμίευση της δόσης 86 εκατ. λόγω της αναστολής της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανέβαλε την εκταμίευση της δόσης του δανείου για την Κύπρο, ύψους 86 εκατομμυρίων ευρώ, μετά την αναστολή της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων. Ανακοίνωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναφέρει ότι μετά την αναστολή της νομοθεσίας, δεν πληρούνται πλέον οι κρίσιμες απαιτήσεις για την ολοκλήρωση της πέμπτης αναθεώρησης του προγράμματος.
ΥπουργόςΟικονομικών - Η απόφαση της Βουλής υπονομεύει καίρια την αξιοπιστία της χώρας
Η απόφαση της Βουλής υπονομεύει καίρια την αξιοπιστία της χώρας μας, δηλώνει ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης σε γραπτή του δήλωση, στην οποία τα βάζει με τα κόμματα σχετικά με τον νόμο τον εκποιήσεων .

-     Και στην Κύπρο τα ίδια και χειρότερα.
-     Τελικός στόχος, το φυσικό αέριο της Κύπρου.
-     Ενδιάμεσος ότι κλέψουν, δημεύσουν και αρπάξουν.
-     Δείτε κατωτέρω και τις δηλώσεις του αντίστοιχου της  νεοταξικού «δημοκράτη»  της Κύπρου, του Στουρνάρα και «Χαρδούβελλης» της Κύπρου, του εκεί υπηρέτη της τρόικας της Κύπρου.
-     Του ονομαζόμενου Χάρη Γεωργιάδη.     

Είναι φτυστοί όλοι αυτοί οι πράκτορες των αγορών που ξεπουλούν την πατρίδα τους. Είτε ως πραγματικοί πράκτορες είτε ως άρρωστοι ιδεολόγοι της νέας τάξης.
Ο ανωτέρω είναι τώρα στη  φάση της έναρξης δήθεν της ανάκαμψης της οικονομίας. Κάθε χρόνο τα ίδια θα λέει ξεπουλώντας βαθμιαία τον πλούτο της Κύπρου. Καρμπόν ότι έγινε και γίνεται στην Ελλάδα.
Ευρής Μπίλλης

Σχόλια