Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται η ανάπτυξη..σε λίγο θα κυκλοφορούμε με κάρα..Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ΙΧ καταθέτουν πινακίδες

Προκειμένου να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2015, ήδη περισσότεροι από 50.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους στην εφορία, με τις εκτιμήσεις να εικάζουν διπλασιασμό ως το τέλος του έτους.
Η αύξηση των τελών κυκλοφορίας σε συνδυασμό...
με τα τεκμήρια που εφάρμοσε η φορολογική διοίκηση για την τεκμαρτή φορολόγηση εισοδημάτων αλλά και ο φόρος πολυτελείας για τα υψηλού κυβισμού οχήματα έχουν οδηγήσει στο κατώφλι της εφορίας το διάστημα 2010-2013 περίπου 874.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ.. Να σημειωθεί πως το 2013, κατέθεσαν πινακίδες 135.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ.
Εξάλλου, με την υποβολή δηλώσεων «ακινησίας» και την κατάθεση των πινακίδων στις ΔΟΥ μέχρι τις 31-12-2014 οι φορολογούμενοι που διαθέτουν Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, αφενός απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας του 2015 κι αφετέρου γλιτώνουν και από την εφαρμογή των τεκμηρίων διαβίωσης για το επόμενο έτος, αφού στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος του 2015 δεν θα υπολογιστούν τεκμήρια διαβίωσης για τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.