Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Κι όμως κάνουν και δημοσκοπήσεις...

Διαβάστε πιο κάτω κάποιες λεπτομέρειες...ίσως και όχι τόσο λεπτομέρειες τελικά..
για δυο (2) αρκετά γνωστές εταιρείες που κάνουν δημοσκοπήσεις... 
21.10.12
Αντιγράφω από τη στήλη "Παρασκήνια" του Έθνους της Κυριακής:

Δυναμική επιστροφή στον «γαλάζιο πρωινό καφέ» για τον Δημ. Μαύρο. Ο επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB αποτελεί τακτικό επισκέπτη του Μεγάρου Μαξίμου και βοηθά με τις δικές του μετρήσεις το πρωθυπουργικό επιτελείο.

Οι σχέσεις του με τον Αντ. Σαμαρά πέρασαν από πολλά κύματα, καθώς το γεγονός ότι ο Δημ. Μαύρος...
...είναι προσωπικός φίλος και στενότατος συνεργάτης κατά το παρελθόν του Κ. Καραμανλή δεν αντιμετωπίσθηκε...θετικά από ορισμένους εκ των συνεργατών του πρωθυπουργού.
Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που αντιμετωπίζουν με καχυποψία και επιφύλαξη κάθε νεοεισερχόμενο στην ομάδα που περιβάλλει τον Αντ. Σαμαρά. Ωστόσο, ο έμπειρος επικοινωνιολόγος φαίνεται ότι κέρδισε τον πρώτο γύρο και επέβαλε με τη δουλειά του την παρουσία του. Θα πρέπει να έχει καταλάβει ήδη ότι οι αγώνες ειδικά με ορισμένους του «συστήματος Σαμαρά» δεν είναι σπριντ αλλά μαραθώνιος.
Σχόλιο : Σημαντική είδηση.  Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τις παράλληλες δραστηριότητες των ανθρώπων που διευθύνουν εταιρίες δημοσκοπήσεων.
 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΓΑΣ

Πρόεδρος: Κώστας Παναγόπουλος....
Τι άλλο είναι όμως ο κος Παναγόπουλος...εκτός πό κρατικοδίαιτος υπάλληλος ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.