Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Υπέρ του Δήμα στις επόμενες ψηφοφορίες ο Παναγιώτης Μελάς… Έλα δεν το πιστεύω…

Την απόφασή του να ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας δημοσιοποίησε σήμερα το πρωί ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Μελάς.

Ο κ. Μελάς που στην πρώτη ψηφοφορία είχε «παρών», τόνισε ότι «στις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις που θα έχουμε, θα είμαι προς θετική κατεύθυνση».
Παράλληλα, ο κ. Μελάς εκτίμησε ότι θα υπάρξουν και άλλοι βουλευτές που θα αλλάξουν την ψήφο τους.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε για τον Σταύρο Δήμα: “Είναι ένας πολιτικός με εμπειρία και πιστεύω θα δουλέψει όσο καλύτερα για την Ελλάδα. Οι εκλογές θα φέρουν πίσω την Ελλάδα. Αν είχα τις εγγυήσεις ότι δεν θα γίνει αυτό δεν θα ψήφιζα τον Σταύρο Δήμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς».

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.