Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Ερώτηση για δήλωση που δεν έκανε ποτέ ο Χαϊκάλης..υπέβαλλε ο εισαγγελέας στον Αποστολόπουλο..!!

Δείτε ερώτηση που υπέβαλλε ο κ. εισαγγελέας στον κ. Αποστολόπουλο κατά την διάρκεια της κατάθεσής του..
για την απόπειρα δωροδοκίας του Πάυλου Χαϊκάλη..

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε υπόψη σας δήλωση του κ. Χαϊκάλη της 11-12-2014 ότι θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να αποφευχθεί εθνική κρίση;


Διαβάστε τώρα τι ακριβώς είχε δηλώσει ο Παύλος Χαϊκάλης στις 11/12/2014
«Δεν θα ψηφίσω για την προεδρία της Δημοκρατίας καθώς υπάρχει ομόφωνη απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αν όμως συμβεί κάτι, όπως για παράδειγμα ένα εθνικό θέμα, ίσως το κόμμα να αλλάξει τη στάση του» υπογράμμισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm.

Έχει καμία σχέση η ερώτηση του κ. εισαγγελέα προς τον κ. Αποστολόπουλο, με αυτά που πραγματικά δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης...
Απολύτως καμία σχέση με τις δηλώσεις του Χαϊκάλη και σαν να μην φτάνει αυτό...
στην ουσία δόθηκε μια ασίστ, μια πάσα στον κ. Αποστολόπουλο να προσπαθήσει να χτίσει την υπερασπσιστική γραμμή του..να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του όπως δήλωσε ο ίδιος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.