Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014

Οι ''κροίσοι'', κορόϊδεψαν με τις ''πλάτες'' πρωθυπουργού και ΜΜΕ, έπαιξαν με το δράμα δεινοπαθούντων Ελλήνων, δεν πρόσφεραν τίποτα..

Δικαστικά προβλήματα γιά ''κροίσο'' που υποτίθεται ''θα βοηθούσε'' -μαζί με άλλους ''παπατζήδες''- την Ελλάδα
Το αφεντικό της Dow Chemicals και ''φίλος'' του ασοβάρευτου πρωθυπουργού Α. Σαμαρά,

o προβεβλημένος ''κροίσος'' Ανδρέας Λιβέρης, που ''θα'' έκανε και... ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, καταγγέλεται σε Δικαστήριο ότι χρησιμοποιούσε χρήματα της εταιρίας (όχι δικά του) γιά ταξίδια και να δηλώνει ''φιλάνθρωπος'' που ''θα'' βοηθούσε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, μέσω της ύποπτης και πονηρής Oργάνωσης ''Ελληνική Πρωτοβουλία'' (Hellenic Initiative). Βάσιμες υποψίες γιά ''ξέπλυμα χρήματος'' μέσω της υποτιθέμενης ''φιλανθρωπικής Οργάνωσης'' που μάζευε χρήμα από την Ομογένεια γιά να...βοηθήσει άπορους στην Ελλάδα (αλλά τα στελέχη της ΔΕΝ έδιναν από τα δικά τους).
Φυσικό και αναμενόμενο το γεγονός ότι γιά τρία χρόνια ΔΕΝ έκαναν τίποτα ουσιαστικό γιά την Ελλάδα. Με χυδαίο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν το δράμα των Ελλήνων, μόνο γιά την ''φιγούρα'' τους και την κομπλεξική ανάγκη τους γιά προσωπική προβολή, μέσω εξαγοράσιμων ΜΜΕ -σε Ελλάδα και Ομογένεια- και ''δημοσιογράφων'' της παραπληροφόρησης.
Επιβεβαίωση του 'Κ'' -το μόνο ελληνικό ΜΜΕ- που από την αρχή τόνιζε ότι πρόκειται γιά ''παπατζήδες'', τυχοδιώκτες ψευτο-φιλάνθρωπους, που κορόϊδευαν τον δεινοπαθούντα λαό της Ελλάδας με την ''βοήθεια'' μερικών ''καραγκιόζηδων'' Ελλήνων πολιτικών (π.χ. Μηταράκη) γιά να προβάλλονται και να επωφεληθούν οικονομικά στην Ελλάδα, αγοράζοντας πολύ φτηνά από εξαθλιωμένους 'Ελληνες, γιά προσωπικό τους συμφέρον.
Τους ''παπατζήδες'' ψευτο-φιλάνθρωπους ''κροίσους'' πρόβαλαν στην Ελλάδα μνημονιακά ΜΜΕ (Καθημερινή, 'Εθνος κ.ά.) και στην Ομογένεια το ''μαγαζάκι'' της Αστόρια, η ημερήσια ''γεροντοκόρη'' εφημερίδα.
(Σχετικό δημοσίευμά μας γιά τον δεύτερο χορό τους, Οκτ. 2014)
Σημ.: Καλούμε τον ανόητο, που δηλώνεται ως ''πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ'' και στον χορό τους, Οκτ. '14, μίλησε ως ''κομματικός παπαγάλος'' γιά... success stories του ακροδεξιού πρωθυπουργού, να βγει δημόσια να ''υποστηρίξει'' τους ''κροίσους'', νομίζοντας ότι κοροϊδεύει Ελλάδα και Ομογένεια.

http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.