Κύριε Κικίλια, ντρέπομαι που εκπροσωπείτε την Δημόσια Τάξη της χώρας μου


Είπα να μην σχολιάσω το βίντεο αυτό την ημέρα που το είδα να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αν κι εκνευρίστηκα πολύ από την συμπεριφορά του αλαζόνα υπουργού Δημόσιας Τάξης κυρίου Βασίλη Κικίλια.
Κι εκνευρίστηκα διότι τον νεαρό αυτό τον γνώρισα όταν ήταν ακόμη κάτι υπεύθυνος ,δε θυμάμαι τι σε έναν αθλητικό όμιλο…..

και μέσω κάποιου καλού συναδέλφου με παρακαλούσε να τον βγάζω στις εκπομπές που ήμουν αρχισυντάκτρια μιας και τότε έκανε το ντεπούτο του στην πολιτική.
Τι τηλεφωνήματα, τι γλυκόλογα, τι παρακάλια για να βγει στις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού μας.
Θυμάμαι μάλιστα ότι εκείνη την περίοδο είχε τάξει και στον καλό συνάδελφο να διορίσει και την αδελφή του κάπου δίπλα του και τον είχε βάλει διαμεσολαβητή για να μας τον φέρνει στις εκπομπές το «παιδί».
Κύριε Κικίλια μου φαίνεται ότι από την στιγμή που τα μέσα σας αγάπησαν και σας βοήθησαν αρχίσατε να μεταλάσσεσθε και να το παίζεται μπόσικος και μάγκας σε ασπρομάλληδες αστυνομικούς που τους έχετε ξεχασμένους και τους θυμάστε μόνο όταν είναι οι κάμερες διπλά σας.
Φαίνεται δεν σκεφτήκατε πόσο αγενής και κακότροπος φερθήκατε μπροστά στις κάμερες και κυρίως σε ανθρώπους με μεγαλύτερη ηλικία από την δική σας που θα μπορούσαν να είναι ο πατέρας σας.
Φαίνεται οι επισκέψεις σας στο Ισραήλ που ακολούθησαν αυτές σας τις επισκέψεις στην οικία της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα σας έκαναν κακό και σας φούσκωσαν τα μυαλά αντί να σας συνετίσουν. Ίσως νιώσατε υπεροχή που καθίσατε στο ίδιο τραπέζι με στελέχη που ποτέ δεν θα φανταζόσασταν ότι θα συναντούσατε. Σας γέμισαν κόμπλεξ τα οποία βγάλατε σε ένστολους χαμηλόμισθους αστυνομικούς που μόνο η φράση αξιωματικός κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε έναν απλό αστυνομικό και σε έναν αξιωματικό.
Αν ήσασταν μάγκας και θέλατε να δείτε τα «παιδιά», όπως είπατε, να πηγαίνατε χωρίς κάμερες για να κάτσετε και λίγο κοντά τους να ακούσετε τα προβλήματά τους, να ακούσετε ότι δεν έχουν βενζίνη στα περιπολικά τους, ότι τα αυτοκίνητά που οδηγούν δεν έχουν συντηρηθεί και δεν υπάρχουν κονδύλια για να τα συντηρήσουν και ότι οι περισσότεροι από τα «παιδιά» το βράδυ κάνουν τους πιτσαδόρους για να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Όχι να πάτε με τα χέρια στη μέση να το παίζετε ο τρανός και φοβερός από το πουθενά που δέρνει άμα λάχει.
Ντρέπομαι που εκπροσωπείτε την Δημόσια Τάξη της χώρας μου, ντρέπομαι που είμαι μια από αυτές που σας έβγαζα στα πάνελ των εκπομπών των πολιτικών συζητήσεων ντρέπομαι και εκνευρίζομαι που ως υπουργός παίρνετε μισθό και από τους δικούς μου φόρους. Να ζητήσετε συγνώμη από τους ένστολους για την συμπεριφορά σας ή να πάτε να κρυφτείτε . Οι άνδρες κύριε Κικίλια δεν συμπεριφέρονται έτσι . Ίσως μπορεί να σας το διδάξει ο καλός σας φίλος και αληθινός gentleman που είναι σήμερα σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου. Αυτός τουλάχιστον ξέρει να φέρεται.
Λυπάμαι.
Μαρία Γιαχνάκη

hellasforce.com
 

Σχόλια

  1. Είναι αλήθεια οτι σαν συμπεριφορά δεν ηταν ή σωστη και Δικαίος τον κραζεις απο την αλλη όμως του δώσανε το δικαίωμα να το παίζει κάπως και φυσικά όλα για τα κανάλια γινωνται γιατί φαντάζει περίεργο αυτό και όπως λες εσύ και κάποιοι στο κύκλωμα τον φιαξατε αυτόν και αρκετούς αλλους για να μπορούν τώρα να κανουν το κομάτι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.