ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ… Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο: «Έτσι λαδώναμε τα πολιτικά κόμματα…»

Μια αποκάλυψη που έρχεται να ταράξει τα… ήσυχα νερά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και να διαλύσει το σαθρό έδαφος, στο οποίο έχουν στηριχθεί εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τα πάντα στους δανειστές.
Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει το σύνολο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προς την εισαγγελία Μονάχου, που δόθηκε το 2009, για το «λάδωμα» των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens.
Διαβάστε αναλυτικά όλο το περιεχόμενο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ο οποίος χαίρει άκρας… προστασίας από τις γερμανικές αρχές, κυκλόφορώντας ελεύθερος και «ασυλίας» για λόγους που εύκολα γίνονται κατανοητοί, από τις ελληνικές κυβερνήσεις που έχουν λόγους, όπως αποδεικνύεται από το περιεχόμενο όσων αναφέρει, να μην «καίγονται» για την έκδοσή του στην Ελλάδα, ώστε να λογοδοτήσει για την «αμαρτωλή» υπόθεση της Siemens.
Ο Χριστοφοράκος έχει καταθέσει πως από τα χρήματα που διακινήθηκαν από λογαριασμό που διαχειριζόταν ο κ. Καλδής στο Μονακό, δεν κράτησε ούτε ένα σεντ για τον εαυτό του: «Ολα τα χρήματα, τα οποία διακινήθηκαν μέσω τοτυ καναλιού αυτού, τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα για τα συμφέροντα της Siemens, όπως μου είχε αναθέσει η μητρική εταιρεία. Ο κ. Καλδής έφερνε πάντοτε μετρητά σε μένα στην Ελλάδα, μερικές φορές παραλάμβανα ο ίδιος τα χρήματα από τον κ. Καλδή στην Αθήνα και τα έδινα σχετικά γρήγορα παραπέρα και συγκεκριμένα στα πρόσωπα που ήταν εντεταλμένα από τη Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)»
Και το… εντελώς τρελό της υπόθεσης που… ξέχασε, αλλά αργότερα θυμήθηκε να καταθέσει ο Χριστοφοράκος ήταν πως η συμφωνία με τη μητρική εταιρεία δεν ήταν στον αέρα: «υπήρχε και αντισυμβαλλόμενος και συγκεκριμένα τα ίδια τα κόμματα. Για τα οποία σε τελευταία ανάλυση προορίζονταν άλλωστε τα χρήματα. Στην Ελλάδα έτσι γίνεται, δέχεσαι συχνά τηλεφωνήματα από το κόμμα και σε παρακαλούν να τους δώσεις οικονομική ενίσχυση»…
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει ο Χριστοφοράκος στον Θεόδωρο Τσουκάτο, λέγοντας ότι έλαβε ένα εκατομμύριο γερμανικά μάρκα απευθείας από τη μητρική εταιρεία στο Μόναχο και όχι από τον ίδιο.
Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο1
Διαβάστε τη συνέχεια… http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/528349/xristoforakos#ixzz3KkpIEYTS

Σχόλια