Τι επιδιώκει η Νέα Τάξη..στην Ελλάδα ;;

ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ:
1.Τι επιδιώκει η Νέα Τάξη;;
Βλακώδες ερώτημα. Η εμπειρία 6 χρόνων το δείχνει.
·      Τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής καταστροφής.
·      Της πτωχεύσεως του Ελληνισμού για να δημευθεί ο ιδιωτικός και ο δημόσιος πλούτος του. Και το φυσικό αέριο, φυσικά.
·      Για να εισπράττει το κράτος, ως ο αγαπητός Άδωνις είπε,  «μόνον τους φόρους» (!!!!!!!!!!!!!)
·      Αν τους δίδουν και αυτούς όπως έδειξε η εμπειρία του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.
·      Γιατί όπως είπε ο αγαπητός Άδωνις και το ασπάσθηκε ένθερμα ο Σαμαράς (το γιατί είναι άλλη περίπτωση που όλοι την ξέρουν αλλά ελάχιστοι μιλούν ), «τo κράτος να μην έχει τίποτα, τιποτα»

 
2. Και πώς επιδιώκει να το πετύχει αυτό η νέα τάξη μετά τις εκλογές;;
·      Η απάντηση είναι και πάλιν προφανής. Δια της «συνεργασίας» ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ.
3. Και πώς θα επιτευχθεί η συνεργασία αυτή; 
·      Πρώτο, με εξαφάνιση των ΑΝΕΛ. Εξ ου και ο άγριος πόλεμος εναντίον τους από όλα τα νεοταξικά κόμματα και τους νεοταξικούς
·      Δεύτερο,  με εκλογή στον ΣΥΡΙΖΑ ως βουλευτών αυτών των άρρωστων νεοταξικά Μηλιών και λοιπών. Που εν καιρώ θα τους υπενθυμίσουμε (τους είχαμε επισημάνει στις ευρωεκλογές)
·      Τρίτο, με εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής και ενίσχυση από τους οπαδούς της της σαμαρικής ΝΔ και του κόμματος του Μπρατάκου (το ίδιο είναι)
·      Τέταρτο με ψήφιση από τον ανενημέρωτο Ελληνικό λαό νεοταξικών κομμάτων της  «φύσης», ελιών, ποταμιών ή και υπό εκκόλαψη άλλων υπό τον εφιάλτη ΓΑΠ. Που μάλλον δεν θα τολμήσει για τον κρατούν με ωε λέγεται με διάφορα μυστικά. Που όμως και αυτός ως λέγεται τους κρατά επίσης. 
4. Τι συνεπώς πρέπει να γίνει;;
α) Πρώτον ει δυνατόν οι υγιείς δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείσουν τους νεοταξικούς εθνομηδενιστές του 3% από του να είναι  υποψήφιοι.
β) Αν είναι υποψήφιοι, να ενημερωθεί ευρέως ο κόσμος για να μην τους σταυρώσει και να τους σταυρώσει δια παντός διαφορετικά.
γ) Τελευταίο αλλά πρώτο, να ενισχυθούν πολύ οι ΑΝΕΛ αφού περιλάβουν στο κόμμα τους ευρύτερες δοκιμασμένες αντιμνημονιακές δυνάμεις. Ώστε να αποτελέσουν τον ρυθμιστικό παράγοντα που θα αποκλείει τη συνέχιση της αντεθνικής πολιτικής από συνεργασία,  μέρους ή όλου του ΣΥΡΙΖΑ,  με τη ΝΔ.
Χαρακτηριστικό και συμβολικό για τα ανωτέρω είναι το ότι σήμερα, Βορίδης και Μηλιός καθόντουσαν αγαστά μαζί.
Αυτή η ιδεολογική νεοταξική αντεθνική εθνομηδενιστική αρρώστια, πρέπει να τελειώσει. Αν θέλουμε να σταματήσει  ο εν εξελίξει όλεθρος. Οι υγιείς δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαφαζάνης,  κ. Παναγούλης και όσοι άλλοι θα αναφερθούν στην ώρα τους, καλούνται να εμποδίσουν τη συνεργασία ΝΔ του Σαμαρά και ΣΥΡΙΖΑ.
Επιδιωκόμενη  βέβαια θα πρέπει να  είναι η ευρύτερη συνεργασία πατριωτών βουλευτών, από όλα τα κόμματα, μετά προφανώς τις εκλογές. Και όχι τώρα από τους, από τους γνωστούς Σαμαροβενιζέλους και λοιπούς.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια