Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Δήμας ...."συντοπίτης" του Κ. Καραμανλή!

Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Δήμας ...."συντοπίτης" του Κ. Καραμανλή!

[....λέτε γιαυτό  να τον πρότεινε;;;;]


"Στας Σέρρας στας Σέρρας ...ικέτης στον Τάφο της Αμφίπολης" ....αυτό θα συμβούλευαν -επικοινωνιακά- αι "Πυθίαι" [κυρίαι Λίνα Μενδώνη και Άννα Παναγιωταρέα ....από το Μόντρεαλ**] τον Σερραίο(50%) υποψήφιο ΠτΤ κ. Σταύρο Δήμα!

Ίσως έτσι ....να άλλαζαν γνώμη οι 4 βουλευτές των Σερρών ....που τώρα είναι αρνητικοί !

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Δήμας

Η μητέρα του είναι η Αντιγόνη Εμμανουηλίδου
11 Δεκέμβριος 2014 
Γράφτηκε από τον/την ΕΦΗΜ. ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ 
Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο τέως υπουργός, τέως ευρωπαίος επίτροπος και προτεινόμενος από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σταύρος Δήμας. Η μητέρα του Αντιγόνη Εμμανουηλίδου του Σταύρου και της Κυριακής είναι Σερραία.
Οι γονείς της καταγόταν από την Παλαιά Τυρολόη και με την ανταλλαγή των πληθυσμών μετά την μικρασιατική καταστροφή εγκαταστάθηκαν στην πόλη των Σερρών στην περιοχή Καλκάνι και συγκεκριμένα στην οδό Μπουμπουλίνας 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.