Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Είχαν σίγουρο..ότι θα τα πάρει ο Χαϊκάλης...

Δείτε το άρθρο της εικόνας....
 -      Από το περιοδικό Επίκαιρα της   18/12/2014.  Μία μέρα πριν, αν δεν κάνω λάθος, σκάσει η βόμβα Αποστολόπουλου της Ντόϊτσε Μπανκ (αν η δικαιοσύνη κρίνει αληθή όσα καταγγέλθηκαν).
-      Τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι τα γραφόμενα από τον συγγραφέα  του άρθρου Γιώργο Σιαμήδα, για τον κ. Χαϊκάλη.

-      Που ως γράφει ο συγγραφέας του άρθρου,  τον είχαν σίγουρο, γνωρίζοντες  συμπεραίνεται και αναφέρεται περίπου στο άρθρο, τις εν εξελίξει «διαπραγματεύσεις Χαϊκάλη και Ντόιτσε Μπανκ» (δηλαδή Αποστολόπουλου αν η δικαιοσύνη κρίνει αληθή τα καταγγελλόμενα)
-      Επισημαίνω δηλαδή όσα γράφει μεταξύ άλλων, το κατωτέρω άρθρο.
-      Αναφέρει επίσης πριν το άρθρο αυτό,  ότι:
-      «Στο παιγνίδι μπαίνει πλέον και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αφού τις τελευταίες μέρες», γράφει ο καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος, «συναντά όλο και περισσότερους βουλευτές στο σπίτι του στην οδό Μουρούζη», (δεν αναφέρει ποιους), «από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης συνηθίζει να κάνει εκεί τα κρίσιμα ραντεβού» ( δεν αναφέρει ποια έκανε).
-      γράφει για τον «σίγουρο»  κ. Χαϊκάλη κατά λέξη:
-      «Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Παύλος Χαϊκάλης, που, μάλιστα, είχε κατέβει υποψήφιος με την Πολιτική Άνοιξη, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ».
-      Δεν αναφέρει ποιους. Θα πρέπει να ερωτηθεί ή ο κ. Σαμαράς ή ο δημοσιογράφος.
Ίσως και το άρθρο αυτό θα πρέπει να τεθεί και  υπόψη του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.