Ο Σαμαράς και η επίκληση της ιστορίας .. κ. πρωθυπουργέ..."Οι τρελοί έχουν μόνο μια ιστορία που τη λένε ξανά και ξανά"

«Όλος ο κόσμος και κυρίως η ιστορία θα θυμάται τα ονοματεπώνυμα των βουλευτών που δεν ψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Όσοι ψηφίσουν παρών θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους». 
Η φράση αυτή συμπυκνώνει το κύριο μήνυμα που θέλησε να στείλει ο πρωθυπουργός μέσα από τη συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ. ....

«Ο κόσμος δε θέλει πρόωρες εκλογές. Έκανα και κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος. Φτύσαμε αίμα για να για να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια», είπε ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποιώντας ότι η μη εκλογή Προέδρου θα βάλει τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες. «Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικό εκβιασμό» τονίζει και προειδοποιεί: «Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω απ' την κρίση, αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο, όλοι όσοι ψηφίσουν παρών θα έχουν την ευθύνη και θα τους θυμάται ο λαός και κυρίως η ιστορία». 
Υ.Γ
Κ. Σαμαρά..μιλώντας για την 3η ψηφοφορία ΠτΔ, και σε όσους ψηφίσουν ΠΑΡΩΝ, αναφερθήκατε στην Ιστορία..
Μάθετε ότι :"Η διαφορά μεταξύ των τρελών και των λογικών ανθρώπων είναι ότι οι διανοητικά υγιείς έχουν πολλές ιστορίες να πούνε. Οι τρελοί έχουν μόνο μια ιστορία που τη λένε ξανά και ξανά." (Maxine Hong Kingston)

Σχόλια