Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι οι ΠΑΣΟΚοι κάνουν από ένα κόμμα…(λίγοι μείνανε)

Μετά τον ΓΑΠ.. Οι Φλωρίδης – Διαμαντοπούλου κάνουν και αυτοί νέο κόμμα…
Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, με τη συμμετοχή και της Άννας Διαμαντοπούλου, προανήγγειλε μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό...
Action24 ο πρώην Υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης.
Σήμερα στην εκπομπή Reaction του τηλεοπτικού καναλιού Action24, ο Γιώργος Φλωρίδης προανήγγειλε ότι θα δημιουργήσει κόμμα μαζί με την πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου, Άννα Διαμαντοπούλου.
Ο κ. Φλωρίδης είπε ότι το νέο αυτό κόμμα θα συμμετέχει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές, ενώ η φιλοδοξία – και αυτών – είναι η σύμπραξη μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και εξήγησε πως «το κενό, πρέπει να καλυφθεί».
«Να δημιουργηθεί ένας Δημοκρατικός Μεταρρυθμιστικός Πόλος μέσα από συγκρότηση δυνάμεων. Ξεκίνησε μία προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια για να καλυφθεί το αίτημα της κοινωνίας», είπε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.