Μετά το Χρηματιστήριο παίρνουν σειρά τα Εθνικά Θέματα;

Έλληνα και Ελληνίδα πρέπει να αντέξεις εδώ και τώρα με πρωτόγνωρη λεβεντιά στο τσουνάμι των εντυπώσεων που ξεκίνησαν να προκαλούν οι μέσα και οι έξω καραγκιόζηδες. Δίχως να θέλουμε να υποτιμήσουμε τον Καραγκιόζη φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να μας δώσουν ακόμα περισσότερο πόνο και αγωνία τέτοιες Άγιες μέρες που έρχονται.
Την θεατρική σκηνή την έχουν στήσει εδώ και πολύ καιρό και μόλις πριν από
λίγες ώρες άνοιξαν τον καραγκιοζο- μπερντέ για να παρακολουθήσουμε την παράσταση του δράματος ή της τραγωδίας που γράφηκε από ξένους σκηνοθέτες- σκηνογράφους.
¨Χάος στο ΧΑ -13% στις 901 μον. – Κραχ στις μετοχές έως -29%, πανικόβλητοι επενδυτές προβλέπουν εκλογές.
Δραματικό κραχ, πραγματική καταστροφή, σημειώνεται στο ελληνικό χρηματιστήριο μετά την κίνηση ακραίου πολιτικού ρίσκου της κυβέρνησης να επισπεύσει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με κρίσιμες ημερομηνίες πλέον στις 17 και 29 Δεκεμβρίου του 2014 όπου θα κριθεί αν η χώρα οδηγηθεί ή όχι σε εκλογές».

Οι Έλληνες blogger καταγράφουν την επικαιρότητα συμμετέχοντας στην ίδια αγωνία και τον πόνο που διακατέχει όλους.
Όμως στο χέρι μας είναι να μην πέσουμε πάλι στην παγίδα των μιαρών εκβιασμών και του ψυχο- τρόμου.
Αυτοί που νοιάζονται για να πάρουν πίσω τα τοκογλυφικά χρήματα τους αποφάσισαν να μας δώσουν τις δόσεις του φόβου και του τρόμου από επίπεδο σε επίπεδο.

Σήμερα κτύπησαν το χρηματιστήριο…
Και τι έγινε:
Όταν οι μικρο-ομολογιούχοι έχασαν τις αποταμιεύσεις τους με ένα χαρατσο-κούρεμα;
Αύριο μπορεί να έχουν σειρά τα Εθνικά θέματα που δεν βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο. (ΑΟΖ, Αιγαίο, Κύπρος, Αλβανία, Σκόπια κ.α).

Άραγε ο Νταβούντογλου σαν παμπόνηρος που είναι γνώριζε ότι μετά δύο μέρες από την επίσκεψη του στην Αθήνα θα ζούσαμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με την επίσπευση των προεδρικών εκλογών;
Όμως ο Αχμέτ φρόντισε και μας προειδοποίησε…

¨Μιλώντας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Αντώνη Σαμαρά, στο πλαίσιο του τρίτου Ανώτατου συμβουλίου Συνεργασίας στην Αθήνα, ο κ. Νταβουτογλου διαμηνύει ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Τουρκία από την αξιοποίηση των πηγών ενέργειας στην Αν. Μεσόγειο, δηλώνει ευθέως ότι η Τουρκία δεν θα αναγνωρίσει ενδεχόμενη οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, και καλεί την Αθήνα να μην προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να προηγηθεί η ανάλογη διαδικασία μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας¨.

Ακριβώς γιατί γνώριζε ο κ. Νταβούντογλου το παρακάτω γεγονός..

¨Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 8 έως 13 Δεκεμβρίου 2014, διεξάγεται η άσκηση «ALEXANDROUPOLIS 14». Πρόκειται για διμερή ναυτική άσκηση μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, η οποία περιλαμβάνει:
- Εν όρμω εκπαίδευση από 8 έως 10 Δεκεμβρίου 2014, με τη συγκέντρωση των ναυτικών μονάδων στο Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ), και διεξαγωγή εκπαίδευσης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) σε σενάρια επιχειρήσεων ναυτικής αποτροπής.
Στην άσκηση συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς, οι φρεγάτες ΕΛΛΗ και ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ, το πλοίο γενικής υποστηρίξεως ΑΞΙΟΣ, η πυραυλάκατος ΣΤΑΡΑΚΗΣ, το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, ομάδα της ΔΥΚ και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ από αιγυπτιακής πλευράς η φρεγάτα ENS SHARM EL SHEIKH, οι πυραυλάκατοι ENS YARMOUK και ENS BADR, το βοηθητικό ENS HALAYEB και τα παράκτια περιπολικά ENS WAKIL και ENS RAFEAA.¨
Αδέλφια… μας έβαλαν για τα καλά στις Συμπληγάδες για να μας αποτελειώσουν. Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να μοιάσουμε τον πολυμήχανο πρόγονο μας Οδυσσέα. Να βγούμε αλώβητοι από τις παγίδες και να διεκδικήσουμε τα ΔΙΚΑΙΑ μας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ
Άλλοι έκλεψαν από τους Έλληνες …και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα αρκεί να είμαστε τουλάχιστον μια φορά ενωμένοι.

Και αυτή η στιγμή είναι η τωρινή!!!
Αν το δοκιμάσουμε μετά δεν θα ξεκολλάει κανένας από τον άλλον.

Κωνσταντίνος Βαρδάκας

hellasforce

Σχόλια