Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Θυμάστε τον «επαναστάτη» Τράγκα...;;

Θυμάστε τον «επαναστάτη» Τράγκα που μας «εμψύχωνε» καθημερινά με την ERIKA του;;    
-        Σας την θυμίζω


-        Πού να τον ακούγατε χθες στο EXTRA του. Τύφλα να έχει ο κ. Μελάς.
-        Πάντα όμως είχα μια απορία.
-        Πώς ο «επαναστάτης» Τράγκας, δημοσιογραφούσε στα «επαναστατικά», REAL και ENIKOS του άλλου «αντιμνημονιακού» «πλουραλιστή» «επαναστάτη»;;
-        Τελικά φαίνεται μας εκτόνωνε μόνον για να μας «οδηγήσει» (zu fuhren uns) την κατάλληλη στιγμή στον σωστό μνημονιακό Σαμαρικό δρόμο.
-        Μπράβο κ. Τράγκα.  Führer μας. Άξιος ο μισθός σου!!!!
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.