Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Αρχίζει η περίοδος των γυμναστικών επιδείξεων..των κυβιστήσεων..

Τις τελευταίες μέρες επ ευκαιρία της ψήφισης του προϋπολογισμού, αλλά και της προεδρολογίας...
άρχισαν σιγά να διαφαίνονται οι πρόθυμοι...

Άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος οι υποψήφιοι για τον μαγικό, για τον Σαμαρά, αριθμό των 180 βολευτών..
Άλλοι εστιάζουν και προτάσσουν το συμφέρουν του ελληνικού λαού, προφανώς όπως αυτοί και η βόλεψή τους αντιλαμβάνονται..
Κάποιοι αναφέρονται και επικαλούνται κυβέρνηση εθνικής ενότητας, εθνικού σκοπού..εθνικής καταστροφής θα έλεγα..
Ένας αριθμός βολευτών κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, δεν μπορεί να εγκαλεί να υβρίζει και να θεωρεί ως αποστάτες όσους επιθυμούν να ψηφίσουν ΠτΔ... επικαλούμενοι ότι μόνο όλοι μαζί θα λύσουμε τα προβλήματα..
Τέλος άλλοι μας προϊδεάζουν ότι δεν θα ψηφίσουν ΠτΔ...εκτός της περίπτωσης εθνικής κρίσης..
που κατά κάποιον περίεργο τρόπο θα μας σερβιρισθεί κατάλληλα μέσω παπαγάλων και των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης..και τελικά για το καλό της πατρίδας τελικά θα ψηφίσουν...
Όλες αυτές και ίσως και άλλες παραλλαγές-δικαιολογίες που θα δούμε στο αμέσως προσεχές διάστημα..περιγράφουν το σκηνικό της κολοτούμπας, της αποστασίας και του αμύνεσθαι περί πάρτης..περί βολευτικής ή άλλης καρέκλας..
Ένα είναι σίγουρο ότι ...
Αρχίζει η περίοδος των γυμναστικών επιδείξεων..των κυβιστήσεων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.