Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Χαϊκάλης επιβεβαιώνει τη βόμβα Λαζόπουλου...καταγγέλει απόπειρα χρηματισμού από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ, για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε μία αποκάλυψη-"βόμβα" προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1, ο οποίος είπε ότι έχει δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υπάρχουν στοιχεία,
τα οποία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα βγουν στο φως της δημοσιότητας κάποια στιγμή.
Απόπειρα χρηματισμού από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έγινε στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλο Χαϊκάλη, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.
«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί» ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ενώ τόνισε ότι «τα στοιχεία είναι όλα στον εισαγγελέα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.